DragoCL написа:сутринта 8 часа беше -25 запалих без проблем (подземен гараж +12 градуса) !!
Абе момчета къде ги намирате тези -20, -25 градуса :
Аз в колата термометър нямам, но на северния ми балкон където слънце не грее термометъра показва -5 -8.
В София съм. Вие да не сте някъде в Чукотка.
Мамка му не запали. Акумулатора беше паднал, ама така паднал че като завъртях и се рестартира ЦД-то. Дръпнаха ме за 5 метра и запали. Сега акумулатора е на зарядно щото не е свалян от колата 3 години, а от както е купен тая му е 5-а година и ако изкара и тя зима ще е добре пък на есен - нов. Трябваше да му долея и малко водичка /дейонизирана ли там как се води/ щото му се виждаха плочките.
Колата е 85-а, а градусите в колата бяха - 16°
сутринта в Люлин: -22 градуса. Запалих от раз Щом сега успя да запали, няма какво да се притеснявам.Обаче съседа с Опела.... 86 година, дизел.... ми не можа момчето. И го теглих и го бутах.... не можа
И аз запалих без проблем, спомням си обаче че лятото малко водица налях във казанчето със антифриза че се беше поизпарила и днеска се чудя да паля ли... ама погледнах в казанчето - ок си изглежда и си викам мечка страх мен не страх и запалих...