вие няма идея просто колко трудно може да се намери читаво ТДИ на А3 и голф 4
лятото така и не намерихме...
дори една 4-ка за малко да дадем 22000лв и като се повозих турбото отказа... (пфу късмет...)
просто всичките са скъсани от каране! тъпите търгаши взимат най-скапаните (най-евтините) коли...

Кой VAG е за жена
Many , както колегите споменаха всичко е въпрос на личен вкус. Тъй-като братчедката се е возила в моя Пасат и коментара беше "абе готин е, ама на мен не ми трябва толкова голяма кола" затова директно го отписах от листа.
Виждам, че повечето от вас са за ТДИ, но както DragoGT така и мен силно ме съмнява, че в БГ можеш да намериш читаво. Може би все пак да се отиде на бензинка? Продължавам с най-голям интерес да следя темата, от повече информация и мнения лошо няма.
Благодаря на всички за съветите до тук.
Виждам, че повечето от вас са за ТДИ, но както DragoGT така и мен силно ме съмнява, че в БГ можеш да намериш читаво. Може би все пак да се отиде на бензинка? Продължавам с най-голям интерес да следя темата, от повече информация и мнения лошо няма.

Благодаря на всички за съветите до тук.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
oSViRePql написа:Ludia написа:Голф 4 1.8 Т![]()
![]()
![]()
все пак може и бавно да се кара
Едва ли![]()
![]()
Аз съм за Голф 4 1.9 TDI
защо? това наистина е един много добър двигател
а може да се поспори доста кое е по-икономично 1.6 101к.с. или 1.8Т
всички сме за голф 4 1.9ТДИ ама няма да се намери читаво тук....
брат ти трябва да е автоджамбазин та да ти докара от вън
или да си отидеш ти да си докараш...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Vladko написа:New Beatle TDI?
Ето един колега който е обърнал внимание на това, че колата е за жена! Само с финансите малко трудно ще се вместите за 14К TDI, но определено New Beetle е кола за жена. Няма кола която да е безпроблемна ако не се потдържа. Гледаш в какво състояние е и така купуваш. То на приказки всички са цветенца!
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз за моита съм замислил джипче да не я мисля и да няма проблеми с минаването на препядствия . Иначе и Г4 и А3 са подходящи TDI
http://i.mobile.bg/photos/2/big/21165414786918732_1.pic е на това викам женска кола + това и път ще и правят

http://i.mobile.bg/photos/2/big/21165414786918732_1.pic е на това викам женска кола + това и път ще и правят
Последна промяна от Madj0 на Пон 19 фев 2007 17:31, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”