[quote="CellNet] и те отговориха /ехидно/, че за тях не важат тези правила.[/quote]
Няма такива филми!! Правилата важат за всички на пътя! Те са длъжни дори колани да слагат, освен ако в момента не изпълняват задача, съответно сигнализирана със звук и картина!!
Ченгетата са навсякъде из центъра на София
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали ви предупредих !
Това е защото не четете внимателно! Лично ви го написах колеги!
http://vw.noxis.net/forum/viewtopic.php?t=3939
... После кажете, че не съм ви казал !
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet написа:Значи те май са снимали от кола, като съдя по записа.А Стопа се намира на Семинарията посока като идваш от Студентски град към Центъра, след като се подмине бензиностанцията /която ти се пада вляво/ 100 м и излизаш на трамвайните линии които трябва да пресечеш и точно там преди тях има един мижав знак. Най гадното там е че няма видимост и се изнасяш след знака, спираш оглеждаш се и тогава продалжаваш. На записа се вижда как спирам за да се огледам ама съм 2-3 метра след знака и те не го признават.
Баси, почти всеки ден минавам от там вече няколко месеца, само че хващам по Баучер наляво.....честно си казвам изобщо не съм го видял тоя знак...от понеделник ще внимавам вече

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нали ви предупредих !
Mega75 написа:Това е защото не четете внимателно! Лично ви го написах колеги!
Съжелявам човече ама твойто мнение е от :
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 11:21 pm Заглавие: Къде ни снима КАТ !!!

А мен са ме снимали на 3.02.05, а това съм го чел и внимавам ама късно вече съм звезда във филм

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Басии
: всяка сутрин минавам напреко баучер и всяка вечер....... съвсем съм сигурен че в 50 % от случаите не спирам преди билборда..... а изглежда стопа е там..... кофти.
Ше ви споделя ако се обадят да гледам кино . Мен един път ме щракнаха докато карах от НДК по българия на горе към Стрелбище, мноо са кални, ако не внимаваш за случайни коли винаги можеш да изгориш.

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
.
братя дали 6те ви снимат зависи от вас, но ако решите да не спазвате правилата то поне карайте красиво та като отидете да гледате записа да ви е гот xa xa xa , а куката да се възхищава bowdown
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”