Айде честито...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 14 мар 2005 21:56

е ми ако не е от снега , 6те са некой с багери и па сащата :x :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Пон 14 мар 2005 22:43

към Vento:

изискват ли колата да минава на канал в КАТ или може само по документи да стане смяната на талона?

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пон 14 мар 2005 22:45

абе пичове, тия на които им плащат да чистят снега зимата, на тях им плащат и за поддръжка на пътищата през останалата част от годината. Нали ще останат без работа лятото, ако зимата си чистят добре и после дупките са по-малко. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пон 14 мар 2005 23:42

Ninja написа:към Vento:

изискват ли колата да минава на канал в КАТ или може само по документи да стане смяната на талона?

Няма как да да не минеш през канала, просто такава им е политиката. Хора аз и съм единствения който забеляза че там пише "това предвижда поправка ..." демек още не са го направили, те и края на 2004-та говореха че до края трябва да минем ама ...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 15 мар 2005 13:19

споко, днес в труд пише, че няма да е така, както вчера е писало и остава датата 01.01.2007

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 15 мар 2005 14:52

NovobranecGT написа:Но за съжаление част от проблема наистина е в метерологичните условия :roll:

Добре де, вие сега искате да ме убедите, че в Германия, Швеция, Финландия, Норвегия и т.н. НЕ ВАЛИ СНЯГ ЛИ???? :shock: :x Или просто там не успява да се стопи, за да си намерят дупките!
Ninja написа:към Vento:

За съжаление искат колата да е там и да мине на канал :cry: Аз исках да си сменя талона, защото стария не ме кефи и ми пречи, обадих се на познат катаджия и го помолих да ми оправи само талона, каза ми, че НЕ МОЖЕ, трябвало и колата да е там, ала-бала.... Всичко излизало около 25лв.

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Вто 15 мар 2005 15:34

Vento написа:25лв. излиза смяната на талон... и цял ден чакане! :?

Отиваш сутринта в 7:45 и към 12:30 вече пререгистриран с мръсна газ напускаш напускаш района :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 16 мар 2005 11:49

Ами, като е 25 лева, да ги е** у тъпаците, що не ми ги дадат тея пари, да отида и с кеф да си пререгистрирам колата!!! Хоп, нови номера - хайде цъкай парички(това беше преди). Хоп, нови талончета, хайде пак цъкай парички!!! Мене ако питате, това си е ЧИСТ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ!!!!! Ало, депутатите!!!! Ше ви е**&$$&#$%$#%^#$^$ и майката, и лелята, и стринката, и вуйната, и дъщерята, и сестрата....
Абе то е въпрос на време на някой да му щракне нещо и да превърти и да хване един снайпер и да ги изпонатрепе...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 16 мар 2005 12:16

Като стана въпрос за кратери.... 14 март 2005 година международен път Е 79 отсечката от Диканите до Драгичево ... Не знам кой измисли македонски фирми да правят български пътища но явно много се е объркал.... огромни дупки.... на места не може да се избегнат.... на десетина места се налага да се мине в отсрещното платно с цел колата да не се почуства като луноход.... един човечец с Шкода Фелициа караше зад един тир и така се нахака в една дупка че жал ми стана !!! по двадесет сантиметра дълбочина .... нямам думи.....

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 16 мар 2005 12:25

tyan написа:Като стана въпрос за кратери.... 14 март 2005 година международен път Е 79 отсечката от Диканите до Драгичево ... ...

Taм ми се налагало даже да СПИРАМ и да тръгвам на 1_ва скорост :-( КОШМАР

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Сря 16 мар 2005 19:42

Оооооооо, за тоя път не ми говорете! Аз минавах малко след Нова година, ПЪТ ПРОСТО НЯМАШЕ!!!!!!! Някакви камиони и багери си ровят, разхождат се по калта с дупки, която се води МЕЖДУНАРОДЕН ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ и се ПЛАЩА ДЕБЕЛО........
НЯМАМ ДУМИ!!!!!! :evil: :x :cry:
Т'ва с майките няма да го повтарям, че си го знаем! :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”