Айде честито...
- pinci
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Ninja написа:към Vento:
изискват ли колата да минава на канал в КАТ или може само по документи да стане смяната на талона?
Няма как да да не минеш през канала, просто такава им е политиката. Хора аз и съм единствения който забеляза че там пише "това предвижда поправка ..." демек още не са го направили, те и края на 2004-та говореха че до края трябва да минем ама ...
- Vento
 - Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
 - Двигател: ABS+ABF+ABV

NovobranecGT написа:Но за съжаление част от проблема наистина е в метерологичните условия
Добре де, вие сега искате да ме убедите, че в Германия, Швеция, Финландия, Норвегия и т.н. НЕ ВАЛИ СНЯГ ЛИ????
Ninja написа:към Vento:
изискват ли колата да минава на канал в КАТ или може само по документи да стане смяната на талона?
За съжаление искат колата да е там и да мине на канал
- VW_FEN
 - Автомобил:
 - Двигател:

Ами, като е 25 лева, да ги е** у тъпаците, що не ми ги дадат тея пари, да отида и с кеф да си пререгистрирам колата!!!   Хоп, нови номера - хайде цъкай парички(това беше преди). Хоп, нови талончета, хайде пак цъкай парички!!! Мене ако питате, това си е ЧИСТ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ!!!!!  Ало, депутатите!!!!  Ше ви е**&$$&#$%$#%^#$^$   и майката, и лелята, и стринката, и вуйната, и дъщерята, и сестрата....   
Абе то е въпрос на време на някой да му щракне нещо и да превърти и да хване един снайпер и да ги изпонатрепе...

Абе то е въпрос на време на някой да му щракне нещо и да превърти и да хване един снайпер и да ги изпонатрепе...
- Tyan
 - Ън Мън
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Като стана въпрос за кратери.... 14 март 2005 година международен път Е 79 отсечката от Диканите до Драгичево ... Не знам кой измисли македонски фирми да правят български пътища но явно много се е объркал.... огромни дупки.... на места не може да се избегнат.... на десетина места се налага да се мине в отсрещното платно с цел колата да не се почуства като луноход.... един човечец с Шкода Фелициа караше зад един тир и така се нахака в една дупка че жал ми стана !!! по двадесет сантиметра дълбочина .... нямам думи.....

- Vento
 - Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
 - Двигател: ABS+ABF+ABV

Оооооооо, за тоя път не ми говорете! Аз минавах малко след Нова година, ПЪТ ПРОСТО НЯМАШЕ!!!!!!! Някакви камиони и багери си ровят, разхождат се по калта с дупки, която се води МЕЖДУНАРОДЕН ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ и се ПЛАЩА ДЕБЕЛО........
НЯМАМ ДУМИ!!!!!!

Т'ва с майките няма да го повтарям, че си го знаем!

НЯМАМ ДУМИ!!!!!!
Т'ва с майките няма да го повтарям, че си го знаем!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”