Audi 80 или Golf Mk2?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Чет 12 апр 2007 20:22

Мк2 :drive

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 12 апр 2007 22:53

МК 2 :да:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 13 апр 2007 0:25

Зависи много.. аз примерно няма да върна едно стабилно хубаво голфче 2-ка гти... ама ако трябва да избирам между ауди 80 куатро (вр6 174-ката) и КР-а .. направо няма смисъл или Г60 с С2 :)

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 13 апр 2007 8:54

На Б4 някои части често са по-скъпи в пъти, а не в %, в сравн. с "1-вото яйце" или Г2... Доколкото разбирам колегата пита "1-вото яйце" или Г2? Карал съм и двата автомобила - Ауди-то е просто в друг клас - возене, обезшумяване, екстри и т.н. Багажника наистина е малък и мястото отпред е тесновато като за такъв автомобил. Ако няма ударено купето е почти вечно. Маалко е по-скъпа за поддръжка от Г2. Пак от към поддръжка и разходи е добре да се ибягват 4-степенни скорости, "екзотични" мощни ДВГ /най-слабите също/ и 4Х4.

Моят отговор е: и 2-те стават, избери най-читавата, която намериш в твоя бюджет. Успех!

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пет 13 апр 2007 10:02

Просто няма място за сравнение в случая.Ауди 80 В3 е отвсякъде по-качествено изработения автомобил ,с по-скъпи материали/страхотно табло,всяко копче си свети в червено и няма нужда от ровене в темата направи си сам диодно осветление :lol: ,няма ги и досадните ретро плъзгачи на вентилацията на Г2/,доста по-добро обезшумяване и по-добър комфорт в купето и возия,много солиден ,просто си е по-висок клас автомобил.За здравина също не мисля,че отстъпва на Г2 ,еднакво здрави са и двата автомобила според мен.Иначе голфа е по-практичния автомобил,на задната седалка определено е по-просторен от Ауди,по-удобно багажно пространство,предвид и падащите седалки,докато при ауди 80 ако сложиш газова бутилка или някоя туба и общо взето можеш да си завариш багажника,щото няма да ти трябва :wink: ,така или иначе не остава място за нищо друго.Голфетката е и по-икономична и вървяща от Ауди 80 ,но удоволствието при карането на Ауди 80 /мое мнение/ е доста по-голямо отколкото при Г2.Лично аз в момента не бих си купил нито една от двете защото все пак сме 2007 г.,но ако поради причини от финансово естество стои подобен избор ,бих избрал Ауди 80 ако са на близки пари като цена и в сходно техническо състояние с Г2 .Успешна покупка,а докато събереш пари,току виж дошло ред да питаш за Г4 или А4 :wink:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пет 13 апр 2007 16:51

Отново благодаря за отговорите и за съветите ви но, се насочвам към Аудито,защото Голфовете станаха много масови и някак комерсиални нищо лично към собствениците от форума но и аз мисля че за комфорт и екстри Аудито е по-добрия избор :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”