Мислех,че на инфинити рекламите били тъпи,но и на туарега не остават по-назад.Явно е модерно да се правят вече такива реклами А какви реклами имаше на рено 19 и голф 2
Карам го същия от 20.01.2012г. Чисто нов от порше изток. Рекламата си е точно за тази кола : Не минава от тук от там и дър-дърр за да несе изцапа)))) Но истината е че неможе да мине ))))))))). Евтина анти кола да ме прощават колегите от Фолксваген но е пълна излагация. Интериор,кори,вътрешно оборудване - евтини материали, много пласмаса, ужасно неудобни седалки, навигация пълна нула, за комфорт ужас. Ако трябва да го оценя в сравнение със предходния Туарег, като оценки: Нов модел от 1 до 10 давам 3.5 макимум 3.8 точки. Предишният от 1 до 10 - 6.5 до 7 точки.
В заключение, както и рекламата казва купувате си външен вид и него карайте много по - добре да си седи чист за да му се любувате на външния вид че много се чупи, разваля и др........
Това от мен, рекламата е многоо истинска и право в целта))))))))
мен пък ми хареса и рекламата си е точно на мястото с известна доза английски хумор бих казал :)
каквото и да си говорим в един СУВ единственото хубаво нещо е външният вид, и той реално се купува само, и единствено заради него. Никой няма да го вкара в половин метров гьол (знаеш ли какво ще стане в купето), или да го пусне по корем на някой баир да изпочупи пластмаси за 10к, или да го окопае в някаква кал със сликове за 4к ... все неща, които да се чудиш защо масово се рекламират в сегмента. А реално най-много да му запрашиш задницата, една автомивка и е готов :)
Шум - да, но не само в положителния смисъл. Ако аз трябва да разчитам на тази реклама, никога не бих си взел тази кола. Че аз дори не видях какви са й възможностите. Виж рекламата на Пасат е къде, къде....
Рекламата отдавна е имидж. И няма нищо общо с възможностите на автомобила, който се рекламира. Възможностите, истинските, се разкриват най-често чрез събития, като онова, към което дадох линк по-горе. А може и така: :