Инфо за Мейле

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 26 апр 2007 13:08

Препоръчвам ф-ма " ELINEX" за части внос от Чехия .Частите са с гаранция 3 години/ 30000км
За Варна 052/ 511 367 тел/факс 052/ 511 632
е-mail : office@elinexltd.eu сайт www. elinexltd.eu.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 апр 2007 19:07

buFka написа:
MITKO_DVD написа:
Теодор написа:
20vTurbo написа:По принцип се води за много добра и качествена фирма. Внимавай само да не попаднеш на менте части.
    Прав си но това важи и за доста други фирми, големия проблем е как да се различат ментетата преди да ги монтираме в колите си :roll:

Значи един приятел продава и ми разправя че с камион ходят и зареждат от Германия и стоката била качественна,за сега питам само цената като за мен на к-т била 125лв..Незнам и питам.Колкото до другите фирми не съм чувал нищо така че дайте да направя точния избор :wink:

кви 125 лева бе....ти за 20 лева отгоре ше земеш вентилирани дискове BREMBO с накладки ATE. А за 20 лева по малко ше земеш пак BREMBO само че невентилирани и пак АТЕ. BREMBO с TEXTAR също е добър избор. Специално за спирачната система не бих рискувал....

А от къде мога да ги взема на тези пари :oops:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 26 апр 2007 21:37

MITKO_DVD написа:
buFka написа:
MITKO_DVD написа:
Теодор написа:
20vTurbo написа:По принцип се води за много добра и качествена фирма. Внимавай само да не попаднеш на менте части.
    Прав си но това важи и за доста други фирми, големия проблем е как да се различат ментетата преди да ги монтираме в колите си :roll:

Значи един приятел продава и ми разправя че с камион ходят и зареждат от Германия и стоката била качественна,за сега питам само цената като за мен на к-т била 125лв..Незнам и питам.Колкото до другите фирми не съм чувал нищо така че дайте да направя точния избор :wink:

кви 125 лева бе....ти за 20 лева отгоре ше земеш вентилирани дискове BREMBO с накладки ATE. А за 20 лева по малко ше земеш пак BREMBO само че невентилирани и пак АТЕ. BREMBO с TEXTAR също е добър избор. Специално за спирачната система не бих рискувал....

А от къде мога да ги взема на тези пари :oops:

За София немога да ти кажа, но за тези цени ми ги предлагаха в София. Да се изкажат колегите които са наясно с пазара в София.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пет 27 апр 2007 21:29

Brembo търси в Манимпекс, а Мейле го внася Станимир К.Д - нищо особено като качество. При накладките не може да бъдеш сигурен, че като се по-скъпи ще са по-качествени. Доста е относително. Аз карам с Trusting и съм изключително доволен, не само защото ги внасяме ми просто цена-качество са перефкт.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 27 апр 2007 21:34

Добре ако рекъ да си взема само накладки на кво да наблегна :roll: :?:

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Съб 28 апр 2007 0:05

MITKO_DVD написа:Добре ако рекъ да си взема само накладки на кво да наблегна :roll: :?:

Ами провери каква марка са ти дисковете и си вземи същата марка накладки или заложи на нещо изпитано-има доста информация във форума за добри накладки :) Успех :wink:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пон 30 апр 2007 22:38

Еми аз ше ти дам цени на Trustinga пък ти си прецени. Задните са ти 22лв., а предните са ти 27лв. Предни имаме още и на Ferodo и са 40лв.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”