Препоръчвам ф-ма " ELINEX" за части внос от Чехия .Частите са с гаранция 3 години/ 30000км
За Варна 052/ 511 367 тел/факс 052/ 511 632
е-mail : office@elinexltd.eu сайт www. elinexltd.eu.

Инфо за Мейле
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
buFka написа:MITKO_DVD написа:Теодор написа:20vTurbo написа:По принцип се води за много добра и качествена фирма. Внимавай само да не попаднеш на менте части.Прав си но това важи и за доста други фирми, големия проблем е как да се различат ментетата преди да ги монтираме в колите си
![]()
Значи един приятел продава и ми разправя че с камион ходят и зареждат от Германия и стоката била качественна,за сега питам само цената като за мен на к-т била 125лв..Незнам и питам.Колкото до другите фирми не съм чувал нищо така че дайте да направя точния избор
кви 125 лева бе....ти за 20 лева отгоре ше земеш вентилирани дискове BREMBO с накладки ATE. А за 20 лева по малко ше земеш пак BREMBO само че невентилирани и пак АТЕ. BREMBO с TEXTAR също е добър избор. Специално за спирачната система не бих рискувал....
А от къде мога да ги взема на тези пари

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:buFka написа:MITKO_DVD написа:Теодор написа:20vTurbo написа:По принцип се води за много добра и качествена фирма. Внимавай само да не попаднеш на менте части.Прав си но това важи и за доста други фирми, големия проблем е как да се различат ментетата преди да ги монтираме в колите си
![]()
Значи един приятел продава и ми разправя че с камион ходят и зареждат от Германия и стоката била качественна,за сега питам само цената като за мен на к-т била 125лв..Незнам и питам.Колкото до другите фирми не съм чувал нищо така че дайте да направя точния избор
кви 125 лева бе....ти за 20 лева отгоре ше земеш вентилирани дискове BREMBO с накладки ATE. А за 20 лева по малко ше земеш пак BREMBO само че невентилирани и пак АТЕ. BREMBO с TEXTAR също е добър избор. Специално за спирачната система не бих рискувал....
А от къде мога да ги взема на тези пари
За София немога да ти кажа, но за тези цени ми ги предлагаха в София. Да се изкажат колегите които са наясно с пазара в София.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”