BBS лого на джанти - снимка

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ori
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ori » Пет 04 май 2007 7:39

Ами благодарен ще съм ти. Ще се върна към оригиналния вариант принтиране/ламиниране/рязане/лепене, въпреки че готово щеше да е по-лесно. Дано само емблемата не ти е издрана като моите останали 3 :)

Потребителски аватар
ori
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ori » Пон 14 май 2007 14:00

Колега, успя ли да снимаш емблемата?

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Сря 23 май 2007 15:27

Колеги, може да звучи смешно, но никъде във Варна немога да открия лепенки BBS за джантите ми. Разлепили са се по пътя докато са докарвали колата. Имате ли някакви идеи къде да търся? Проверил съм всичките магазини в раьона на жп гарата и пазара, както и още една сурия малко квартални магазинчета. Няма ли няма.

Потребителски аватар
ori
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ori » Сря 23 май 2007 15:31

Аз си ги снимах с телефона и ги принтирах и ламинирах. Сега само чакам да спре да вали и ги лепя :drive

Ако искаш да ти пратя моята снимка, ама ти можеш и сам да си ги снимаш. Между другото 3-те стари капачки са издрани и аз така ги снимах и принтирах. И като се замисля така е по-добре, щото иначе щеше да личи, че 1-та е различна :hahhihi:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Сря 23 май 2007 16:08

Хехе, голям тарикат си :) Ами този вариант много не ми харесва. Мога да направя перфектна снимка или да разпечатам нещо от нета и после като теб да го ламинирам, но се губи обемът. Лепенките са дебели по 3-4мм и са си с двойнозалепящо тиксо. Преди цената беше 1лв броя. Проблема е че сега когато ми трябват, никъде немога да ги намеря :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”