mishu написа:В тази връзка да си споделя какво ми се случи наскоро, за да не пускам нова тема. Връщам се аз от ТУ-София. Карам си бавно по Г. Димитров към 4-ти километър и понеже там има разни пешходни пътеки по спирките решавам да спра на едната, на която имаше чакащ човек. Намалявам аз бавничко и гледам един с Голф 3 зад мен блее на някъде и после видя, че спирам и намали по-рязко. След това свирнах на човека на пешеходната, защото и той блееше и в този момент зад мен се чу "джиш". И кво да вида? Някой ударил голфа зад мен. И момчето от голфа направи някви жестове все едно аз съм виновен, че съм спрял на пешеходната пътека. Щях да остана да помогна с нещо ако мога, след като видях жестовете реших, че не заслужава и си продължих. Ако е от форума - не съм виновен че спазвам закона![]()
![]()
Е, на мен точно на Г.М. Димитров ми сефтосаха задницата на Аудито, заблеяна мадама с едно пунто без спирачен път с 40-50км/ч някъде, спрях да пусна един маневриращ от тези спрелите от дясно... Бях спрял повече от 20 секунди....