Леко ПТП

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Сря 16 май 2007 9:12

mishu написа:В тази връзка да си споделя какво ми се случи наскоро, за да не пускам нова тема. Връщам се аз от ТУ-София. Карам си бавно по Г. Димитров към 4-ти километър и понеже там има разни пешходни пътеки по спирките решавам да спра на едната, на която имаше чакащ човек. Намалявам аз бавничко и гледам един с Голф 3 зад мен блее на някъде и после видя, че спирам и намали по-рязко. След това свирнах на човека на пешеходната, защото и той блееше и в този момент зад мен се чу "джиш". И кво да вида? Някой ударил голфа зад мен. И момчето от голфа направи някви жестове все едно аз съм виновен, че съм спрял на пешеходната пътека. Щях да остана да помогна с нещо ако мога, след като видях жестовете реших, че не заслужава и си продължих. Ако е от форума - не съм виновен че спазвам закона :evil: :evil: :evil:

Е, на мен точно на Г.М. Димитров ми сефтосаха задницата на Аудито, заблеяна мадама с едно пунто без спирачен път с 40-50км/ч някъде, спрях да пусна един маневриращ от тези спрелите от дясно... Бях спрял повече от 20 секунди....

Потребителски аватар
Jazzblade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jazzblade » Сря 16 май 2007 11:45

Stefan написа:Да не е била блондинка mhihi mhihi mhihi

Как позна? :stll think: Блондинка беше! :ginny

4oroi4o написа::welcome_to_group

:yahoo:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 май 2007 11:49

същата работа като при мене
тия хора не гледат ли назад
бегай при твоя каско, поне имаш вероятно човек там, че при нейната ГО надали ще познаваш някой

Потребителски аватар
Jazzblade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jazzblade » Сря 16 май 2007 12:08

Ходих да я гледат по ГО, а не по КАСКО, поради лични съображения и сега чакам. Мисля, че така беше по-добре в този случай, вещото лице беше много точно (за разлика от тези при моето КАСКО).

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Re: .....

Мнениеот DaniDupeto » Сря 16 май 2007 15:12

XIKS написа:при застрахователя в bul ins имат 3 дневен срок да заявиш щетата изпуснеш ли го гориш

Колега, или не си се интересувал сериозно, или просто не си прочел условията на Бул Инс! Имаш 3 дневен срок (работни дни) да уведомиш застрахователя, или на пунктовете за оглед, или ако няма да успееш с огледа в срок си има ДЕЖУРЕН ТЕЛЕФОН на който ако се обадиш и те запишат че си уведомил (съответно ти е нужно само едно листче за да си запишеш часа и датата когато си звъннал) Тогава вече и след 3 месеца да отидеш за оглед, пишеш си в уведомлението часа и датата на обаждането ти в дежурната стая на Бул Инс 02/9621508 за цялата страна. И НЯМАШ ГРИЖИ!!!

Ето така тръгват слуховете колега XIKS :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 16 май 2007 16:56

Jazzblade написа:
Как позна? :stll think: Блондинка беше! :ginny

С такова умно изказване, каква да е mhihi mhihi mhihi

mladeja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladeja » Сря 16 май 2007 18:23

Колеги а проверявали ли сте си наскоро дали ви светят стоповете като натиснете спирачката?Питам щото моите светеха до скоро когато си поискат и имам едно на ум в същност взех мерки моите да светят.Та днес за малко да не се натреса на едно Ауди А4 щото стоповете му не работеха.Изпищяха ми гумите пича нещо се нервира от това и зацепи със своите 125 коня напред не можеш да го стигнеш.Е викам си аз философски - следващия след мен може и да не му е толкоз бърза реакцията и вместо свирещи гуми пича да си тресне главицата в подглавника и чуе неприятния звук на строшена броня и разни там мигачи,стопове и т.н.Ама като се позамисля следващия може да не е с Голф 3 а да е с Камаз или Скания - ТИР при това натоварен.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”