Затрил съм си номера!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Нед 13 май 2007 20:44

Аз съм минал по тоя път,отиваш във ващо РПУ дават ти служебна бележка с която да можеш да се придвижиш до КАТ и там се редиш за да си смениш номера и талона и мани мани бая разсправия си е :evil:

Последна промяна от Pironski на Нед 13 май 2007 20:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Нед 13 май 2007 20:44

jaba7a каза:
един въпрос малко не по темата но пак свързан с номерата Искам да ви питам.....предполагам всички знаете на Г2 как някой си заглаждат багажниците(там където е номера),та въпроса ми е ....има един нит на който пише КАТ.....трябва да се махне за да се премести номера....каква е процедурата тогава и има ли някой тарикатлък чрез който ще си спестя излишни мъки?

Аз като ходих в кат ме питаха къде искам да го заковат, предполагам, че няма да имаш проблем и ти

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 13 май 2007 20:55

Jogo_1 написа:jaba7a каза:
един въпрос малко не по темата но пак свързан с номерата Искам да ви питам.....предполагам всички знаете на Г2 как някой си заглаждат багажниците(там където е номера),та въпроса ми е ....има един нит на който пише КАТ.....трябва да се махне за да се премести номера....каква е процедурата тогава и има ли някой тарикатлък чрез който ще си спестя излишни мъки?

Аз като ходих в кат ме питаха къде искам да го заковат, предполагам, че няма да имаш проблем и ти
а сега като го махна и го паркирам на новия капак........отивам с номерчето в ръка казвам че искам да го лепнат на друго място и си тръгвам...тва ли е или ще има "що си го махнал" "ся ще има такса и .тн."

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Нед 13 май 2007 21:10

Ами не мога да ти кажа мини и питай, да не би да искат те да махнат пломбата :) Моята кола беше нов внос не е да съм правил преправяния.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”