Не искам да влизам в противоречие с никой, защото колкото хора толкова мнения, НО чудно ми е как един и същ бензин (и омв и шел и петрол и опет) идващ от Бургас ще дава тaкива отклонения на различните бвнзиностанции. Петрол има акредитирана лаборатория за изследване на горива и проби се носят от всички вериги, но за такива разлики не съм чувал.
Процентното съдържание на пропан/бутан е най- малката беля - и "газта" може да се "джитка" - не отвсеки, но може.
Изследване на горива...
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от malcho на Пон 28 мар 2005 10:00, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:а какво ще кажете за В-пауър-а и ОМВ 100?
защото не съм имал честа да зареждам такива горива![]()
иначе ме кефи как върви с Темпо 95++
Aз съм карал със 100 октана.... Ми кво да ти кажа? Трябва да се пробва, за да разбереш за какво става въпрос. Колата хвърчи и мърка. Ама 2 лв/литър....
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
vw_golf_2_Memphis написа:а какво ще кажете за В-пауър-а и ОМВ 100?
тази седмица бях решил да сложа от ОМВ 100, ама ще изчакам да ми се поизпразни резервоара за по голям ефект. Малко да продухам системата.Честно казано имма още малко резерви как ще се отрази подобно нещо на караба ама...

Мемфис, не съм пробвал от темпото 95++, а ама от обикновенния не съм доволен. дай малко повече инфо - често ли зареждаш и от коя?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 9:58, променено общо 1 път.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък не намирам никаква разлика между обикновенния дизел на шел и v-power-a им. Колата си върви по един и същи начин. Имам много добра приятелка която е управител на бензиностанция Шел. Кълне се че горивата са им качествени и че небило възможно да се правят шашми от шофьорите на цистерните и по бензиностанциите. Всеки ден давали проби. Ама от централата как ги отчитат тия проби немам идея. Там могат да лъжат както си искат според мен
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
прясна, прясна случка за ШЕЛ, обаче Свиленградския на път за Турция
БМВ 320d 2000 година, пълни догоре с дизел, след като влиза в Турция, спира да върви, 250 евро за репатрак, сервиз на БМВ, нова нафтова помпа-1900 евро....официално заключение от сервиза /той е фирмен на БМВ/ виновно е горивото, сега се чудя, щото става дума за клиент, да ги съдя или да ги взривявам направо
който каквото иска да си говори за Щел, ТАМ НЕ ЗАРЕЖДАМ ПОСМЪРТНО, работа ми отварят за целия китайски народ тия говеда
БМВ 320d 2000 година, пълни догоре с дизел, след като влиза в Турция, спира да върви, 250 евро за репатрак, сервиз на БМВ, нова нафтова помпа-1900 евро....официално заключение от сервиза /той е фирмен на БМВ/ виновно е горивото, сега се чудя, щото става дума за клиент, да ги съдя или да ги взривявам направо
който каквото иска да си говори за Щел, ТАМ НЕ ЗАРЕЖДАМ ПОСМЪРТНО, работа ми отварят за целия китайски народ тия говеда

Последна промяна от Pichaga на Пон 28 мар 2005 11:21, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 9:57, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Разлика между Дизела и V-power Дизела на шел имаше преди.Сега няма никаква.Супер измамници.
Аз другари(както и брат ми съквартиранта ми)
си караме с нафта на 80ст.АМА НАФТА да видите.Мазна,хубава,бистра.Преди година като почнаха да я вземаме тез коли литнаха бе.Няма в-пауър и ала бала глупости.Нямаше и следа от замръзване зимата.Зимата бях сложил в буркан на терасата, да видя дали аджеба ще се пре..бе.Беше си на 6 и при най-ниските температури.
Нафта УБИЕЦ
:
Аз другари(както и брат ми съквартиранта ми)

Нафта УБИЕЦ

R@do написа:vw_golf_2_Memphis написа:а какво ще кажете за В-пауър-а и ОМВ 100?
тази седмица бях решил да сложа от ОМВ 100, ама ще изчакам да ми се поизпразни резервоара за по голям ефект. Малко да продухам системата.Честно казано имма още малко резерви как ще се отрази подобно нещо на караба ама...![]()
![]()
Мемфис, не съм пробвал от темпото 95++, а ама от обикновенния не съм доволен. дай малко повече инфо - често ли зареждаш и от коя?
Зареждам само 95 на Темпо-то срещу Билла в Младост, средно по 2.5 резервоара на месец, в общи линии съм доволен, т.е. не съм имал поводи за недоволство

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”