Golf 3 или Golf 4, комби, бензин!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gogo333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogo333 » Сря 09 май 2007 22:12

Cherepaha написа:
gogo333 написа: А иначе можете да ме просветлите относно клапана моля все пак несъм такъв пълен олигофрен ако ми се обясни ще разбера :lol:

:banghead:

Чевече, недей да ходиш да си внасяш кола ....

Що бе баце :wink: Извинявам се за израза, но ми допадна за това изказано мнение :kissy:

Не за тебе колега се отнася това макар че и ти влизаш в тази бройка на много знаещите, но никой не каза за какво служи това чудо май и хабер си нямате :deal :lupe По един въпрос за клапа съдите за всичко което знам или не. :roll:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 09 май 2007 22:59

gogo333 написа:8. За какво служи този клапан там кадето се развалял и на Голф 4 струвал 780 лв или нещо такова. И как мога да разбера какво му е състоянието в момента на покупката на колата и има ли такав в Голф 3 :oops: Малко ламарски въпрос ама... :roll:

gogo333 написа:Така че ако някой има желание може да хвърли едно кратко обяснение за този клапан каква му е идеята.

gogo333 написа:А иначе можете да ме просветлите относно клапана моля все пак несъм такъв пълен олигофрен ако ми се обясни ще разбера

gogo333 написа:но никой не каза за какво служи това чудо май и хабер си нямате :deal :lupe По един въпрос за клапа съдите за всичко което знам или не. :roll:

Баце, нарочно ти цитирам питанията, за да няма спекулации. Ами аз нищо не разбрах. Гледайки и другите ти писания, май няма и как да разбера.
Коректно (правилно) зададен въпрос => получен точен отговор. Иначе - много тракане по клавиатурите и една камара излишни неща.

Последна промяна от gr_kanev на Чет 10 май 2007 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 10 май 2007 15:24

Cherepaha написа: :banghead:

Чевече, недей да ходиш да си внасяш кола ....

Колегата е прав,ако ти ще си я избираш колата после може много да съжалаляваш ! Освен ако не си приготвил повечко пари за нещо от 1-ви собственик дето е прекалено младо за сериозни дефекти,но защо ли се съмнявам да е така :wink:

Потребителски аватар
gogo333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogo333 » Чет 10 май 2007 19:06

Благодаря на всички за загриженоста ви. Ще ходя с човек не сам да си взимам колата така че просто ме интересуваше мнение относно това двигател, скоростна кутия, ходова част и някои тънкости ако има нещо за да не разчитам само на този човек. Хубаво е човек да си поназнайва :wink:
А иначе всичко е до късмет. Може да я докарам всичко да е ток и жици и след една седмица да се скапе такаче гаранция няма. Дори и да си най големия разбирач :(

Благодаря колега "gr_kanev" за проследяването по хронологичен ред :oops:

Малко като заяждане става от моя страна но нямам такова желание да си кажа правичката а само ме интересува за дроселна, дифузионна ли клапа за някаква рейка. Който по някога не затваря качеатвенно и се вдига разхода. Та ме интересуваше има ли как да се прегледа по време на покупката и осеща ли се че не затваря добре от работата на двигателя освен че се вдига разхода. Това е !

Още веднъж благодаря на изразилите мнението си качественно
:D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”