Да спрем лудоста по пътищата !, ..заедно...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Toledo написа:...
ПРИМЕР: Не мисля, че оня олигофрен дет помете хората на спирката на "България" му е виновен пътя. Мисля, че 2,68 промила са му били по-големия проблем. И идеята на това, което предлагаме не е да СЪДИМ НЯКОЙ. Аз лично искам чрез този "протест" хората МАЛКООООО да се позамислят. Когато видиш 300-500 коли да протестират с/у нещо си викаш :" Ябе я чакай бе! Аз къде съм тръгнал бе да карам като тиква бе? Прави са хората. Я малко да намаля десния педал" Тва е! Искам хората САМИ ДА СА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЖИГИТ А ДА КАРАШ НОРМАЛНО
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дам

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК
Е нали Аз това предлагам едно малко въстание
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Протестното шествие е доста симпатична и романтична идея, която може да постигне някакъв мимолетен ефект. Не съм против, но съм песимистично настроен относно влиянието, което ще бъде указано в/у келешите на пътя. Проблема с пътищата (макар и огромен) не късае келешлъка на пътя. Това е само мое мнение, но проблема е в манталитета на голяма част от българите, който за разлика от този на западноевропейците, е по-скоро деструктивен. Така, че според мен няма да има особен смисъл, понеже манталитета се кове с десетилетия, а не за един ден. Иначе съм за, поне ще покажем отношение.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Ако има телефон на който да се подават сигнали за ненормалници по пътищата и има органи които да санкционират тези ненормалници може малко да се пооправят нещата. Ако в КАТ се получи сигнал 10 поредни дни от различни хора за каращ безобразно човек и го привикат за справка ще се позамисли малко за напред
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да
Да ама нали се сещаш че като се подаде сигнал в КАТ - те какво ще кажат "Дам добре ще го имаме предвид ", дори и да приемат някакви мерки как ще докажеш че е бил ТОЙ ???
ние Българите нали знаеш дори жената в леглото да те хване не си признаваш - казваш че е луда или пияна , мисля че не е това начина. Трябва да се направи нещо подоб на бунта , ако не се лъжа беше през 1997 г. , не само за ЛУДИТЕ по улиците , но и за отвратителното състояние на улиците, високите данъци , скапаните винетки , а и ако някой не е забелязъл 99 % от центъра вече е синя зона :f_ckyou: ПАЛЯЧОВЦИ чудят се какво да измислят

scuba написа:Toledo написа:...
ПРИМЕР: Не мисля, че оня олигофрен дет помете хората на спирката на "България" му е виновен пътя. Мисля, че 2,68 промила са му били по-големия проблем. И идеята на това, което предлагаме не е да СЪДИМ НЯКОЙ. Аз лично искам чрез този "протест" хората МАЛКООООО да се позамислят. Когато видиш 300-500 коли да протестират с/у нещо си викаш :" Ябе я чакай бе! Аз къде съм тръгнал бе да карам като тиква бе? Прави са хората. Я малко да намаля десния педал" Тва е! Искам хората САМИ ДА СА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЖИГИТ А ДА КАРАШ НОРМАЛНО
Гледай сега - такива олигофрени винаги ще има. Няколко пъти годишно ще има изцепки. Оня ден някакъв в Щатите изтрепа маса народ в училище. От такива случаи не можеш да избягаш. И след такъв случай всички се замислят - за два дни. И после отново както си знаем. Такъв ще е ефекта и от шествието. Аз ти говоря за ПЕРМАНЕНТЕН ХРОНИЧЕН проблем. Половината келеши в София карат като обезумели защото - е пълно с дупки и за никой не съществува лента за движение; "богоизбрани" паркират където си искат и понякога е най-лесно по трамвайната линия; организацията на движение, т.е. "зелена вълна", еднопосочнии улици и др.улеснения, е малоумна; КАТ не контролира, а рекетира.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен каквато и да е формата на "обръщане на внимание", тя трябва да е насочена не толкова към тези, които нарушават спокойствието на пътя. Те са твърде много и анонимни и никой не би причислил себе си към такава група, за да се почуства виновен и да се поправи. По-скоро трябва да отправим по-високи изисквания към контролиращия орган. Да вдигнем врява относно корумпираността на КАТ, относно това, че си затварят очите пред видими престъпления, че са навсякъде другаде, но не и на пътя, за да ловят бандитите. Като види нарушение, да яхне мотора и да го настигне оня, а не да се направи на невидял. И разни такива...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам, че скоро тази тема ще отиде най-отдолу, за това искам всички да си помислите преди да се качите в колите си сутрин.
Явно тука нищо няма да решим да направим....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=158473
Явно тука нищо няма да решим да направим....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=158473
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”