Как е най-добре да купя Голф 4?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 18 май 2007 11:13

ico_dc написа:
Stefan написа:
brutas написа:А къде е най-доброто място да търси човек - Горубляне?

В никакъв случай там :no-no

и какво,ако е от горубляне?????аз продавам там и какво колите на са добри ли какво???ако си купи от някоя авто къща в центъра колата ще е по-хубава ли кво??нали вси4ки пазаруваме от едни и същи места и в италия и германия.въпросът е 4е има разни мангали на горубляне които прекопуват разни коли от дупница и им правят разни подобрения колкото да се продаде колата.и заради тях горубляне има такава слава.има 1 000 000 на4ини ако си хареса6 кола от там да я провери6 в сервиз някъде.а и къде другаде има по-голям избор от този на горубляне??имал съм клиенти които са се връщали след известно време със бонбони да 4ерпат 4е колата която съм им продал е излезнала супер здрава.така 4е.....аиде без такива коментари

Обикалям пазара гледам си аз и питам за цени що годе нормални коли Г3, 306, 406 и т.н. Някоя търговци ( много малка част от тях ) са дружелюбни и предлагат да те повозят ако си сериозен да видиш за какво става въпрос, но по голямата част от тях не ми се говори като питаш за цена където не пише "- Колко може е да е според тебе ... " и някакви физиономии надути като си тръгнеш лекичко от колата към другата. Съжалявам аз лично от там не бих се взел кола. След като един там ме направи на гъз следния разговор :
"- колко струва Г 3'та
- 7 000 лева
- Твърда цена ли е подлежи ли на коментар
- Ти какво искаш да ти я подаря
- Не ме разбрахте бих си помислил ако я смъкнете с 400 - 600 лева.
- Бягах от тука ти нямаш толкова пари какво се пазариш с мене "
....
Никога не бях се унижавал толкова :shock :shock :shock разтреперах се от яд.

Потребителски аватар
shr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shr » Пет 25 май 2007 11:51

на 10000 км. на 7 години такава кола НЯМА . Ходи при офицялния вносител там има и малко карани .

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”