Еми аз бях до тук с голф-а ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Съб 02 апр 2005 16:40

Изображение :( :( :( :cry: :cry: :cry:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 02 апр 2005 16:51

Snaker написа:
Pioneer написа:Каква ще ти е новата кола.. пак VW, нали? :roll:

уффф ... ами незнам ... както казах по-горе не ми върви явно с тая марка ...харесвах си колата ... винаги е била изпъната ... чиста ... един познат вика - еййй 5 лева входа в тая кола деба - ъпгрейди некой направих ... много завидяха други сякаш карам ферари деба и селяндурите ... а то си беше просто голф гти ... нищо което да е нещо кой знае кво ... и накрая стана тва ...
а и сега като тръгна да си търся кола ше гледам да е по-стара по евтина ... мисля си за неква хонда ... не ми се дават толкоз пари вече просто ... минава някой - смачква ти колата ... системата те досмачква още повече и всичко което си давал покрай колата е като наливане от пусто в празно ... тия пари аз да не ги бера по дърветата ... а и здравето ми и то си има предели ... а и на по-старата нема да ме яд толкоз като че ли ...

Прав си... супер гадно е да наливаш пари в нещо доста време, да си го обичаш и накрая да ти го преебе някакъв ПИЯН нещастник... :(

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Съб 02 апр 2005 18:14

Искам само да кажа:
1. ДОБРЕ че сте живи
2. Майната и на колата
3. По закон вие сте виновни защото не сте спрели на стоп, ако бяхте спрели всичко щеше да се размине. Това че оня е прост и се е напил е друга история

Пожелавам ти бързо възстановяване (психически и физически) и дано никога повече не ти се случва подобно нещо.
Аз на същото кръстовище щях да се прасна преди около година, един пич с една лада мина с около 80-90 покрай стопа, аз карах с 60 и едвам се разминахме видях го почти в последния момент и се набрах на кучките...

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Съб 02 апр 2005 20:11

Snaker, прочетох всичко и ми стана много тъжно за теб. Съчувствам ти. Трябва да си щастлив, че си се отървал жив и почти цял, защото от пораженията, които виждам откъм дясната врата е можело да се очаква и най-лошото за човека зад нея... Както разбирам, имаш финансова независимост в някаква степен и явно ще успееш да пребориш загубите някак си. Дано не ти е много трудно. Аз имам множество счупвания - напоследък всяка година по нещо си чупех, закономерността води към счупване на главата, но много се пазя от това вече. И то от каране на колело по планините. Ама това малко отклонява в друга посока. Понеже каза, че имаш болки при влажно време - зная, че е от изключителна важност в процеса на заздравяване на костите да ги държиш на топло. (останах с впечатление, че имаш счупшване, или поне сериозни натъртвания на ставите) Иначе се получават хронични проблеми и винаги ще те боли при смяна на лошо време. Ако можеш да го спазваш това няколко месеца. Ако щеш по студено и с два чифта бельо да ходиш, ама да не ти е студено. Дреме ти, че някоя стипца ша ти каже колко си смотан.

Мамка му... а колата изглежда добре иначе... Изглеждала е. И това отношение на полицаите - просто нямам думи. Аз бях жив свидетел как един човечец преди време получил удар, докато пресичал и се строполил на платното. Видях го как лежи там, наобиколен от доктори с линейката. И умря. Ама лежа на голия асфалт. Беше зима. И аз бих умрял. И всеки друг човек.

Айде, да не пиша повече... :(

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 02 апр 2005 21:11

Четох я аз тази работа в един друг форум :cry: , оказвасе че голфетата е Железен и в действителност , не само по книга :!:
Груба работа , нали уж като си пил и стане П.Т.П. виновен/невиновен ставаш автоматично виновник :?: и го отнасяш :evil: Живот и здраве дано пак да направиш правилния избор за автомобил :wink:
Куките несмятам че имат нужда от коментар :evil:

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Нед 03 апр 2005 13:33

niksi написа:Братле много съжалявам са случилото се и се радвам, че всички сте живи и здрави. Кола се купува ама здраве не, така че това е най-важното.
Пича с Пежото явно не е някое просто гъзарче за да мине с 0.23 промила и има хора зад гърба си. Що се отнася за полицайте - просто ще го оставя без коментар защото каквото и да кажа няма да е достатъчно.
Ако мислиш че някой може да помогне с нещо казвай.

П.С. Не му е сега времето и мястото, но ако си спомняш имахме спор с тебе за бързото каране и т.н. Кой излезе прав в случая ?????
И накрая един въпрос - Не ти ли идва да го намериш въпросния келеш и да го възпиташ малко???

брат ... това че мен ме блъснаха какво показва :) - точно това за което и аз говорех на времето ...
в смисъл спора си беше глобален но всеки си каза за себе си конкретно ... аз през кръстовище с 90 не съм минал ... или пък да съм блъснал някой ... идеята ми е че който го може го може ... и има акъл да го може ... с 40км удар отстрани могат да станат големи хаоси ... но това е позволена скорост нали ...
а инак мерси много за поста :)
за пича - не ми отива просто да отида сега и пред тъпата му лигава майка да му тегля един бой - имам му адреса в протокола ... баща му когат требеше да се ходи в кат бил заминал на риба щото много се ядосал ...
там на място един изкочи от тия дето ги возеше и се разпсува нещо - газе некакво ... и когато ние излязохме ... щото той авера дето караше е 1.90 каде 100кила ... другия отзад малко по нисък и той там некъде ... и тоя взе че млъкна ... дали от адреналина дали за друго ми се зави свят мноо зверски в един момент ама тоя дето псуваше понеже много мразя на майка да ме псува некой серьозно обмислях като се разотидат ченгета да го питам аджеба колко е ебач на 19 години ... те па ме качиха в линейка после ...

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Нед 03 апр 2005 13:36

mucho написа:брех брат аз чак са чувам ... еми ко да ти каа - кофти работа ... поне сте се отървали ... нема се косиш друга колица ше спастриш

ми то кво да чуеш ... малко хора знаеха ... аз известно време с никой не се бех чувал принципно ... и реших да го постна щото мислех и до фауве после да прата един майл да им покажа как ме спаси техен автомобил :)
ей така за мъжката дума просто ... ма ше вида ...

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Нед 03 апр 2005 13:44

pinci написа:Искам само да кажа:
1. ДОБРЕ че сте живи
2. Майната и на колата
3. По закон вие сте виновни защото не сте спрели на стоп, ако бяхте спрели всичко щеше да се размине. Това че оня е прост и се е напил е друга история

Пожелавам ти бързо възстановяване (психически и физически) и дано никога повече не ти се случва подобно нещо.
Аз на същото кръстовище щях да се прасна преди около година, един пич с една лада мина с около 80-90 покрай стопа, аз карах с 60 и едвам се разминахме видях го почти в последния момент и се набрах на кучките...

начи да ... по закон ... предимството ... и т.н. ... обаче

ако си пил - закона е съвсем друг ... и в случая много важно е че нямаше спирачен път ... ние се движим с около 10-15км ... той с около 85-90 ... ако той караше по закон ... най-вероятно нямаше да му се отворят айбезите ... демек ... ако беше намалил до скоростта за преминаване през кръстовише удара щеше да сведен до огънат калник и 200лв.боя - да не говорим че с 45км като натиснеш спирачка сигурно само щеше да ми обели боята - но шумахер не натисна въобще нищо с изключение на газта ... ако ние пък бехме спрели и ако го е видел въобще пича дето караше мойта кола нямаше да има нищо ... но той не го вижда и потегля леко ... в смисъл - спираме и потегляме ... знака е спазен и шофьора не вижда отдясно никой в случая и потегля ... оня е с алкохол и всичко се обезсмисля ... защото дори не е натиснал спирачки ... а и за алкохол изрично пише некои неща ...
и в крайна сметка - добре че сме живи да ... :)

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Нед 03 апр 2005 14:06

valdo написа:Snaker, прочетох всичко и ми стана много тъжно за теб. Съчувствам ти. Трябва да си щастлив, че си се отървал жив и почти цял, защото от пораженията, които виждам откъм дясната врата е можело да се очаква и най-лошото за човека зад нея... Както разбирам, имаш финансова независимост в някаква степен и явно ще успееш да пребориш загубите някак си. Дано не ти е много трудно. Аз имам множество счупвания - напоследък всяка година по нещо си чупех, закономерността води към счупване на главата, но много се пазя от това вече. И то от каране на колело по планините. Ама това малко отклонява в друга посока. Понеже каза, че имаш болки при влажно време - зная, че е от изключителна важност в процеса на заздравяване на костите да ги държиш на топло. (останах с впечатление, че имаш счупшване, или поне сериозни натъртвания на ставите) Иначе се получават хронични проблеми и винаги ще те боли при смяна на лошо време. Ако можеш да го спазваш това няколко месеца. Ако щеш по студено и с два чифта бельо да ходиш, ама да не ти е студено. Дреме ти, че някоя стипца ша ти каже колко си смотан.

Мамка му... а колата изглежда добре иначе... Изглеждала е. И това отношение на полицаите - просто нямам думи. Аз бях жив свидетел как един човечец преди време получил удар, докато пресичал и се строполил на платното. Видях го как лежи там, наобиколен от доктори с линейката. И умря. Ама лежа на голия асфалт. Беше зима. И аз бих умрял. И всеки друг човек.

Айде, да не пиша повече... :(

мерси много брат ... начи имах нещо разместено по таза ... казаха ми че ше си мине ... инак счупвания нямам ... за натъртванията вече е друга хава ... и двата крака целите и таза ми оттекаха - всичко синьо и боли 1 месец :) ... гърдите от колана ми бяха се натъртили и малко не можех да дишам известно време като хората ... и са от времето си ме въртят ... абе аз съм изкарал некакъв късмет и дедо господ ме е пипнал по рамото и за друго - при удара жабката се изкорубва и изфърча през стъклото покрай главата на около 20 метра ... кво да ти кажа ... тоя дебел капак ако ме беше цапнал щех да съм на място ...
та така ... абеее незнам - квото такова ...

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Нед 03 апр 2005 17:08

Кво да ти кажа - наистина съжалявам. Добре, че при този удар си оцелял, но за колата жалко. Много хора сигурно няма да се съгласят с мен, но аз на твое място сигурно щях да мисля повече за колата, отколкото за себе си :roll: Личи си , че е гледана кола. Някои казват - добре е че си жив и здрав. Кое му е добрето - не те боли тялото, но душата реве всеки път като си видиш колата. И тая болка едва ли е по-малка. Сега, както казваш, ще вземеш някоя по-стара и постоянно ще си задаваш въпроса - да хвърлям ли пари за нея или не, щото някой може пак да я помачка ? И така ти утрепаха единия кеф. Гадно баси...

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Нед 03 апр 2005 18:06

pinci написа:Искам само да кажа:
1. ДОБРЕ че сте живи
2. Майната и на колата

Остави закона, стоповете са сложени на МАЙНАТА СИ.
Спираш на стопа после пъплиш с 5-10км за да се покажеш дали идва някой, именно в момента в който се показваш ако някой кара като този ламер с 90 няма да можеш да отреагираш.. Мен така щеше да ме намели преди няколко седмици 1 мерцедес на Стамболииски.
Летеше по трамвайните релси с 70 -аз се показвам съвсем леко понеже 1 такси ми дава път и нямам никаква видимост.. разминахме се на 10см...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 03 апр 2005 19:51

кофти колега и мен последния удар е такъв спирам на стоп и с 3км/ч
пъпля за да видя дали идва кола (няма видимост заради паяк на средата на кръстовището) и един от дясно ме удря
извод на куката: не съм спрял на знак стоп....

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Нед 03 апр 2005 20:11

Гледай да се оправиш ти, майната и на колата. За теб резервни части няма... :roll:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 04 апр 2005 9:05

Snaker, човече, много съжалявам за случилото се. Просто не знам какво да ти кажа, ебати. Аз имам 5-6 леки катастрофи без пострадали, от които за 2 аз бях виновен. И в двете на стоп, след бачкане, недогледах нещо и излязох на кръсотвището. В последната, миналата година, на Т-образното малко по-надолу от вашата катастрофа... абе добре че беше Омегата, че щеше да ми се ебе майката ако бях с нещо друго. Удара беше от мойта страна с около 40 км/ч. Едвам мернах нещо как идва отстрани и дадох газ, ама зараради шибаната газова нещо се задъха и не можа да дръпне. В другата кола бяха двама, евала им правя че бяха рабрани, иначе нищо не им пречеше да ме изкривят от бой - и си го заслужавах. Предницата на Реното се разкова отвсякъде - чудно как вървеше на собствен ход. Абе много ми е болно за всичките катастрофи и най-вече за тия двете дето аз ги направих. Определено не съм Шумахер, ма не съм и някой шибан левак - но ми се случи и аз да съм виновен. Нещо почнах да се отнасям, абе незнам и аз за кво говоря. Та с две думи, бил съм и от страната на виновните, и искрено съжалявам за това. Просто нямам думи за твоя случай...Добре че всички сте живи, па за ламарините много ще те е яд, но ще ти мине.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 04 апр 2005 9:23

чак сега прочетох темата....
просто ти съчувствам, добре че си ок, пък за колата ще вземеш друга
а това детенце, така няма да продължава да кара, само дано следващия път да се джасне в камАз или дърво, баси тъпите рейсърчета :cry:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”