Snaker написа:Pioneer написа:Каква ще ти е новата кола.. пак VW, нали?![]()
уффф ... ами незнам ... както казах по-горе не ми върви явно с тая марка ...харесвах си колата ... винаги е била изпъната ... чиста ... един познат вика - еййй 5 лева входа в тая кола деба - ъпгрейди некой направих ... много завидяха други сякаш карам ферари деба и селяндурите ... а то си беше просто голф гти ... нищо което да е нещо кой знае кво ... и накрая стана тва ...
а и сега като тръгна да си търся кола ше гледам да е по-стара по евтина ... мисля си за неква хонда ... не ми се дават толкоз пари вече просто ... минава някой - смачква ти колата ... системата те досмачква още повече и всичко което си давал покрай колата е като наливане от пусто в празно ... тия пари аз да не ги бера по дърветата ... а и здравето ми и то си има предели ... а и на по-старата нема да ме яд толкоз като че ли ...
niksi написа:Братле много съжалявам са случилото се и се радвам, че всички сте живи и здрави. Кола се купува ама здраве не, така че това е най-важното.
Пича с Пежото явно не е някое просто гъзарче за да мине с 0.23 промила и има хора зад гърба си. Що се отнася за полицайте - просто ще го оставя без коментар защото каквото и да кажа няма да е достатъчно.
Ако мислиш че някой може да помогне с нещо казвай.
П.С. Не му е сега времето и мястото, но ако си спомняш имахме спор с тебе за бързото каране и т.н. Кой излезе прав в случая ?????
И накрая един въпрос - Не ти ли идва да го намериш въпросния келеш и да го възпиташ малко???
mucho написа:брех брат аз чак са чувам ... еми ко да ти каа - кофти работа ... поне сте се отървали ... нема се косиш друга колица ше спастриш
pinci написа:Искам само да кажа:
1. ДОБРЕ че сте живи
2. Майната и на колата
3. По закон вие сте виновни защото не сте спрели на стоп, ако бяхте спрели всичко щеше да се размине. Това че оня е прост и се е напил е друга история
Пожелавам ти бързо възстановяване (психически и физически) и дано никога повече не ти се случва подобно нещо.
Аз на същото кръстовище щях да се прасна преди около година, един пич с една лада мина с около 80-90 покрай стопа, аз карах с 60 и едвам се разминахме видях го почти в последния момент и се набрах на кучките...
valdo написа:Snaker, прочетох всичко и ми стана много тъжно за теб. Съчувствам ти. Трябва да си щастлив, че си се отървал жив и почти цял, защото от пораженията, които виждам откъм дясната врата е можело да се очаква и най-лошото за човека зад нея... Както разбирам, имаш финансова независимост в някаква степен и явно ще успееш да пребориш загубите някак си. Дано не ти е много трудно. Аз имам множество счупвания - напоследък всяка година по нещо си чупех, закономерността води към счупване на главата, но много се пазя от това вече. И то от каране на колело по планините. Ама това малко отклонява в друга посока. Понеже каза, че имаш болки при влажно време - зная, че е от изключителна важност в процеса на заздравяване на костите да ги държиш на топло. (останах с впечатление, че имаш счупшване, или поне сериозни натъртвания на ставите) Иначе се получават хронични проблеми и винаги ще те боли при смяна на лошо време. Ако можеш да го спазваш това няколко месеца. Ако щеш по студено и с два чифта бельо да ходиш, ама да не ти е студено. Дреме ти, че някоя стипца ша ти каже колко си смотан.
Мамка му... а колата изглежда добре иначе... Изглеждала е. И това отношение на полицаите - просто нямам думи. Аз бях жив свидетел как един човечец преди време получил удар, докато пресичал и се строполил на платното. Видях го как лежи там, наобиколен от доктори с линейката. И умря. Ама лежа на голия асфалт. Беше зима. И аз бих умрял. И всеки друг човек.
Айде, да не пиша повече...
pinci написа:Искам само да кажа:
1. ДОБРЕ че сте живи
2. Майната и на колата
3. По закон вие сте виновни защото не сте спрели на стоп, ако бяхте спрели всичко щеше да се размине. Това че оня е прост и се е напил е друга история
Пожелавам ти бързо възстановяване (психически и физически) и дано никога повече не ти се случва подобно нещо.
Аз на същото кръстовище щях да се прасна преди около година, един пич с една лада мина с около 80-90 покрай стопа, аз карах с 60 и едвам се разминахме видях го почти в последния момент и се набрах на кучките...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта