Каско --- коя застрахователна компания
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
DaniDupeto написа:Stefan написа:DaniDupeto написа:Stefan написа:DaniDupeto написа:Бул Инсза да спиш спокойно
Ти спиш, ама те не. Ако не си подновиш каското първо те предупреждават, а после ти вдигат колата
Хахаха... представяш ли си, или живееш още в 90'те години.......
Ти кой мислиш, че краде всички тези коли. Май ти живееш още в 90-те когато имаше Лади и Москвичи и нямаше нито автокаско нито кражби. Ако не се крадът коли тези застрахователни фирми няма да ги има. Ти да си чул или видял застрахована кола да е откраднатаВсичко е за пари приятелю
Знаеш ли, омръзна ми да споря с такива като теб! Работя от повече от 7години в Бул Инс отдел КРАЖБИ, и мисля че съм по наясно от теб и няколко други като теб всезнайковци как стоят нещата тук! Както забелязвате не се старая да пиша за неща за които не съм сигурен и не разбирам......
Както и да е......
Приятен ден на всички!
Пич не се заяждам ама преди 2 седмици точно от Булинс ми званнаха да ме попитат дали съм си подновил изтеклата застраховка на 13 май.Не съм си и помислял да не я подновявам ,ама бях в Сърбия и така се случи.Та тва напомняне не ти ли изглежда малко станно

P.S.Пак споменавам 200 лв и спиш спокойно

- DaniDupeto
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Извинявам се господин застраховател. Ако не бачкахте там щях да ви кажа нещо ама айде
Виж какво... Първо не съм застраховател, и второ казвай си каквото искаш! Не ми пречи ако знаеш нещо повече за тези неща. и аз да го науча. Това е форум в който всеки си изказва мнението, иска/получава помощ, допитва се за неща които не разбира и.... по някога си растяга лукуми. Така че сподели ако искаш.
А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я открадне

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DaniDupeto написа:А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я откраднеВ повечето случаи клиентите са, или забравили за каското, или са възпрепядствани в момента, или са продали този автомобил и т.н.
Абсолютно съгласен. Не държа и това да трябва да помня. Ако не ми се обади брокерката ще и се карам аз после ....
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DaniDupeto написа:Madj0 написа:G3 написа:у ДЗИ те са номер 1
и аз съм за ДЗИ
Явно не сте в час! На "ДЗИ" и "UNICA"(Витоша) кражбата е презастрахована в "Бул Инс"![]()
![]()
И това явно не е без причина! Обърнете внимание на Дежурния телефон, изписан на полиците и на трите компании...... един и същ е
така че е въпрос на преценка
кой където иска се застрахова
![]()
Ааааа.... и маркировките са едни и същи![]()
![]()
Пич незнам кои е в час и кои не е !
Имам познат там оценка 14800 лв за 788 лв . За щети плащат доволно ........
P.S А това "Явно не сте в час!" мисля ,че е излишно
Всеки си прави сметката сам за себе си.............
- DaniDupeto
- Автомобил:
- Двигател:
- DaniDupeto
- Автомобил:
- Двигател:
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DaniDupeto написа:
А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я откраднеВ повечето случаи клиентите са, или забравили за каското, или са възпрепядствани в момента, или са продали този автомобил и т.н.
И аз мисля, че едно обаждане е при всички случаи полезно и не е предупреждение че ще ти откраднат колата.....
Просто човек забравя....мен така ми се обаждат от интернет доставчика - аз плащам за няколко месеца напред и вече няколко години винаги ми се обаждат една седмица преди да е изтекло плащането ми....и АБСОЛЮТНО ОДОБРЯВАМ подобен род обаждания.....
А за каското аз съм в Дженерали и с брокерката ми живеем врата с/у врата

- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Ще ти кажа моето мнение, което е абсолютно от първа ръка. Първо ДЗИ - много приятели, включително и аз съм направил там! Второ Армеец - знаеш славата на тази фирма. Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат
))

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
shotoman написа: Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат
Какво ли ще работи този приятел

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:shotoman написа: Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат
Какво ли ще работи този приятел
аз па искам като ми откраднат колата, да не я намират

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”