Каско --- коя застрахователна компания

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 28 май 2007 12:43

Извинявам се господин застраховател. Ако не бачкахте там щях да ви кажа нещо ама айде :kef:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 май 2007 12:55

DaniDupeto написа:
Stefan написа:
DaniDupeto написа:
Stefan написа:
DaniDupeto написа:Бул Инс :lupe за да спиш спокойно

Ти спиш, ама те не. Ако не си подновиш каското първо те предупреждават, а после ти вдигат колата :wink:

Хахаха... представяш ли си, или живееш още в 90'те години.......

Ти кой мислиш, че краде всички тези коли. Май ти живееш още в 90-те когато имаше Лади и Москвичи и нямаше нито автокаско нито кражби. Ако не се крадът коли тези застрахователни фирми няма да ги има. Ти да си чул или видял застрахована кола да е открадната :?: Всичко е за пари приятелю :wink:

Знаеш ли, омръзна ми да споря с такива като теб! Работя от повече от 7години в Бул Инс отдел КРАЖБИ, и мисля че съм по наясно от теб и няколко други като теб всезнайковци как стоят нещата тук! Както забелязвате не се старая да пиша за неща за които не съм сигурен и не разбирам......
Както и да е......
Приятен ден на всички!

Пич не се заяждам ама преди 2 седмици точно от Булинс ми званнаха да ме попитат дали съм си подновил изтеклата застраховка на 13 май.Не съм си и помислял да не я подновявам ,ама бях в Сърбия и така се случи.Та тва напомняне не ти ли изглежда малко станно :? Иначе аз съм доволен може са "рекетйори" застрахователите ама срещу 200 лв. спя спокойно и ги давам с кеф.Не мисля че щеше да е по-добре да ме "рекетират" крадците.Иначе пък преди месец бях свидетел на друга забавна случка.От 4 до 5 през ноща 2ма джамбази огледаха стикерите на всички коли пред паркинга на блока ,харесаха си една и спокойно я зачоплиха.Половин час се свързавх с куките те после половин час идваха и апашите естесвено уж "случайно" им се изплазнаха под фенерчето. :?
P.S.Пак споменавам 200 лв и спиш спокойно :idea:

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaniDupeto » Пон 28 май 2007 13:06

Stefan написа:Извинявам се господин застраховател. Ако не бачкахте там щях да ви кажа нещо ама айде :kef:

Виж какво... Първо не съм застраховател, и второ казвай си каквото искаш! Не ми пречи ако знаеш нещо повече за тези неща. и аз да го науча. Това е форум в който всеки си изказва мнението, иска/получава помощ, допитва се за неща които не разбира и.... по някога си растяга лукуми. Така че сподели ако искаш.

А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я открадне :) В повечето случаи клиентите са, или забравили за каското, или са възпрепядствани в момента, или са продали този автомобил и т.н.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пон 28 май 2007 15:10

DaniDupeto написа:А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я открадне :) В повечето случаи клиентите са, или забравили за каското, или са възпрепядствани в момента, или са продали този автомобил и т.н.

Абсолютно съгласен. Не държа и това да трябва да помня. Ако не ми се обади брокерката ще и се карам аз после ....

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пон 28 май 2007 16:24

DaniDupeto написа:
Madj0 написа:
G3 написа:у ДЗИ те са номер 1

и аз съм за ДЗИ

Явно не сте в час! На "ДЗИ" и "UNICA"(Витоша) кражбата е презастрахована в "Бул Инс" :lol: :lol: :lol: И това явно не е без причина! Обърнете внимание на Дежурния телефон, изписан на полиците и на трите компании...... един и същ е :) така че е въпрос на преценка :) кой където иска се застрахова :)
Ааааа.... и маркировките са едни и същи :) :lol: :lol:

Пич незнам кои е в час и кои не е !
Имам познат там оценка 14800 лв за 788 лв . За щети плащат доволно ........
P.S А това "Явно не сте в час!" мисля ,че е излишно
Всеки си прави сметката сам за себе си.............

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaniDupeto » Пон 28 май 2007 16:44

Извинявам се ако съм обидил някой, но вече мнооо се изнервям на такива изказвания!

Потребителски аватар
chain
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chain » Пон 28 май 2007 19:10

САМО ДЗИ

те са хората. изплащат всичко. даже и повредени 18-ки :).
И те единствено изплащат от градужка. :)

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaniDupeto » Сря 30 май 2007 15:37

chain написа:САМО ДЗИ

И те единствено изплащат от градужка. :)

Сори за оффа ама тук си в грешка!

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Чет 31 май 2007 7:43

А бе какво да кажа, обирджийство си е от всякъде. Едно време се плащаше на рекетьори да не те закачат , сега плащаш на застрахователи за същото, само че вече е "законно"...
Иначе за всяка компания ще се намерят и положителни и отрицателни мнения.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 31 май 2007 7:59

DaniDupeto написа:
А колкото до "напомнянето" за изтичаща застраховка, това си е практика на брокерите които си пазят клиентите (все пак от тази застраховка те изкарват не малко парички) не мисля че някой ще ти се обади за да те пита дали ще я презастраховаш колата за да знае дали да ти я открадне :) В повечето случаи клиентите са, или забравили за каското, или са възпрепядствани в момента, или са продали този автомобил и т.н.

И аз мисля, че едно обаждане е при всички случаи полезно и не е предупреждение че ще ти откраднат колата.....

Просто човек забравя....мен така ми се обаждат от интернет доставчика - аз плащам за няколко месеца напред и вече няколко години винаги ми се обаждат една седмица преди да е изтекло плащането ми....и АБСОЛЮТНО ОДОБРЯВАМ подобен род обаждания.....
А за каското аз съм в Дженерали и с брокерката ми живеем врата с/у врата :D

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Пет 01 юни 2007 6:14

Ще ти кажа моето мнение, което е абсолютно от първа ръка. Първо ДЗИ - много приятели, включително и аз съм направил там! Второ Армеец - знаеш славата на тази фирма. Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат :)))

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 01 юни 2007 8:41

[quote="shotoman"] хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е
    И един мармот завива шоколад mhihi mhihi mhihi
    Не вярвайте на всичко чуто от втора и трета ръка без да сте се убедили лично :twisted:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 01 юни 2007 9:13

shotoman написа: Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат

Какво ли ще работи този приятел :dontknow:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 01 юни 2007 9:16

Stefan написа:Какво ли ще работи този приятел :dontknow:

Слага лепенки :deal rtfm

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 01 юни 2007 9:16

Stefan написа:
shotoman написа: Личен приятел ми е човек (няма да казвам какво работи в Армеец), който ми казва следното: дай да те застраховаме при нас - хем знаеме точно ако ти изчезне колата кой е, хем ще ти сложиме лепенки на фирмата на всякъде - ако се опитат да ти разбият колата и не видят лепенката отвън, ще ти сложа една на огледалото за обратно виждане - като я видят сами ще си излязат

Какво ли ще работи този приятел :dontknow:

аз па искам като ми откраднат колата, да не я намират :idea:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”