VW Maniac - диагноза или хоби???
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!
Jogo_1 написа:до едно време кеф, после диагноза...
Май си прав колега...поне има ефект
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Дон Хуане, колата ти съм я виждал само на аватара, но бях преди няколко месеца в София за половин (!) ден, и се нагледах на коли, обаче твойта я мярнах от 30ина метра на кръстовището на околовръстното за Перник, и просто веднага я разпознах по стойката. Чак след това видях и стикера
То че аз съм болен да зяпам по колите нон стоп е едно, ама и на тебе не може да ти се помогне вече май...
Единствената друга кола, дето я мернах и разпознах за тоя половин ден, беше жълтото порше *6666**, ако разбираш кво искам да ти кажа...
То че аз съм болен да зяпам по колите нон стоп е едно, ама и на тебе не може да ти се помогне вече май...
Единствената друга кола, дето я мернах и разпознах за тоя половин ден, беше жълтото порше *6666**, ако разбираш кво искам да ти кажа...
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
Много!stoqn_gti написа:Kahn_Fan написа:Ако разрешаваха такива сватби щях да се оженя за колата.
И без това ме базикат че от нея не слизам...
Колко ли сме тези които ни базикат![]()
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snooperchi написа:Много!stoqn_gti написа:Kahn_Fan написа:Ако разрешаваха такива сватби щях да се оженя за колата.
И без това ме базикат че от нея не слизам...
Колко ли сме тези които ни базикат![]()
ама като ми е такава другарка
а Дон Хуан си го знаем ахехе
колата му е прелест... и сиурно е мн щастлива в нейния машинен свят
![]()
На 100% колата му се чуства като фаворит
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
10х
EВала на всички фенове за отзивите.... то се е видяло ще я пастирам още веднъж за събора - за да не се излагам
Имам още 1-2-3 проектчета.....
- едно хубаво кулерче отпред
-на лявата колонка 2-3 уреда който ще светят в цвета на километража (ама се чудя да не стане селянийка)
- и едно полукожено салонче за милата
- а за музика не ми се мисли, че там съм направо психо и ако сложа качествена ще си спя в колата хахахаха
то друго не остана - ако някой се сеща да дава съвети
CHEERZ
p.s.
DIZA PAUA
p.s.2
Найстина съм превъртел на тема тунинг и коли...поне го осъзнавам ама и хапчетата не помагат
пробвам с ракия,мента с мастика ама ефекта е друг...запознавам се с жената всеки път
но просто работата ми е такава че карам само бегачки и поемам всеки ден по една доза от расовите машини....ето това е най новото ни попълнение в служебния гараж.... S8 - коментара е излишен

Имам още 1-2-3 проектчета.....
- едно хубаво кулерче отпред
-на лявата колонка 2-3 уреда който ще светят в цвета на километража (ама се чудя да не стане селянийка)
- и едно полукожено салонче за милата
- а за музика не ми се мисли, че там съм направо психо и ако сложа качествена ще си спя в колата хахахаха
то друго не остана - ако някой се сеща да дава съвети
CHEERZ
p.s.
DIZA PAUA
p.s.2
Найстина съм превъртел на тема тунинг и коли...поне го осъзнавам ама и хапчетата не помагат
но просто работата ми е такава че карам само бегачки и поемам всеки ден по една доза от расовите машини....ето това е най новото ни попълнение в служебния гараж.... S8 - коментара е излишен 
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”