протестче срещу дупчиците ще си организираме май...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 06 апр 2005 12:25

И така само ще отнесем псувни от останалите шофьори, които няма да знаят какво става. А в общината може и да не разберат въобще ... :roll:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 06 апр 2005 14:55

да бе нема разбера я да се въртят 100 коли 3 часа около коня с 10км/ч ще видиш няма да разберат
но най си добре да си спре кат пич отпред и с торбата с домати....

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Сря 06 апр 2005 17:01

Аз ще подкрепя всякаква форма на протест,крайно време е тия тарикати да почнат да работят.Когато таксистите бяха блокирали парламента и искаха сигурност бая им се беше дръпнало лайното... a boi de

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 07 апр 2005 9:45

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СЛУЖБИТЕ ЗА КОНТРОЛ
Чл. 165. (1) Определени от министъра на вътрешните работи служби:
3. следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и предупреждават писмено собствениците или администрацията, управляваща пътя за отстраняване на установени неизправности по тях;

Чл. 167. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Лицата, които стопанисват пътя, го поддържат в изправно състояние, сигнализират незабавно препятствията по него и ги отстраняват във възможно най-кратък срок.

Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:
10. длъжностно лице, което е предупредено и не предприеме незабавно мерки за обезопасяване и отстраняване на препятствие от пътя, застрашаващо движението;

Чл. 178. (1) (Предишен текст на чл. 178 - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Наказва се с глоба от 100 до 1000 лв.:
7. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) длъжностно лице, което не е взело своевременно мерки за отстраняване или сигнализиране по установения начин на препятствие на пътя или неизправност на пътните принадлежности, които могат да застрашат безопасността на движението.

Не може ли да изпратим едно дълго писмо с подробно описание на местоположението на разни "препятствия" по пътя до някое ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ и после по съответните членове :roll:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Yes!!!

Мнениеот tyo » Чет 07 апр 2005 10:35

Твърдо ЗА!

Когато се организира идвам в София :!:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 08 апр 2005 14:40

Харесва ми идеята за екшън. Събраха ни парите с разни задължителни данъци, такси, винетки и тн. ... Ами сега кой ще ни плаща щетите по колите?...

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Нед 17 апр 2005 16:27

И на мен ми е писнало от дупки.Аз съм от гр. Лясковец, който се намира на 300 м. от гр. Г. Оряховица и на 8 км от В. Търново. Миналата година решиха да прекарват газ в тези 3 града и почнаха да копаят много здраво. То преди това пътищата бяха в кошмарно състояние, а когато взеха да копаят за газта - улиците в тези градове започнаха да приличат на бойни полета. Нямам думи да ви опиша какви усилия, нерви бяха необходими за да пътуваш с колата си по тези улици.Преди около месец заровиха за незнам кой пореден път тези дупки, но още с заравянето им и почнаха да се разкопават от дъжда.
Та до като съществуваха тези "бойни полета", до като пътувах и псувах общинарите и цялата ни държава, ми се беше родила идея за вариант за протест срещу дупките. Предполагам че след като ви опиша варианта някой неща ще ви се сторят невъзможни, но знае ли човек. Та какво ми роди главата:
Участъците където има много и огромни дупки, да се сложат някакви плакати, или да се напише някъде (на стени) за да се вижда от всички следното " Колеги, в знак на протест срещу дупките, моля винаги когато преминавате покрай общината, да минавате бавно и да надувате клаксона".
Така си мисля, че ще стане настане голяма лудница пред общината и ще се привлече и хорското внимание ( визирам пешеходците ).
Единственото нещо, което ми се струва невъзможно е слагането на тези плакати, а ми се струват важни. Защото когато влезеш в дупката и видиш призива, всеки с "удоволствие" ще побибитка пред общината.Това е

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 17 апр 2005 19:57

doktora написа:И на мен ми е писнало от дупки.Аз съм от гр. Лясковец, който се намира на 300 м. от гр. Г. Оряховица и на 8 км от В. Търново. Миналата година решиха да прекарват газ в тези 3 града и почнаха да копаят много здраво. То преди това пътищата бяха в кошмарно състояние, а когато взеха да копаят за газта - улиците в тези градове започнаха да приличат на бойни полета. Нямам думи да ви опиша какви усилия, нерви бяха необходими за да пътуваш с колата си по тези улици.Преди около месец заровиха за незнам кой пореден път тези дупки, но още с заравянето им и почнаха да се разкопават от дъжда.
Та до като съществуваха тези "бойни полета", до като пътувах и псувах общинарите и цялата ни държава, ми се беше родила идея за вариант за протест срещу дупките. Предполагам че след като ви опиша варианта някой неща ще ви се сторят невъзможни, но знае ли човек. Та какво ми роди главата:
Участъците където има много и огромни дупки, да се сложат някакви плакати, или да се напише някъде (на стени) за да се вижда от всички следното " Колеги, в знак на протест срещу дупките, моля винаги когато преминавате покрай общината, да минавате бавно и да надувате клаксона".
Така си мисля, че ще стане настане голяма лудница пред общината и ще се привлече и хорското внимание ( визирам пешеходците ).
Единственото нещо, което ми се струва невъзможно е слагането на тези плакати, а ми се струват важни. Защото когато влезеш в дупката и видиш призива, всеки с "удоволствие" ще побибитка пред общината.Това е
Хммм що ми е познато от някъде?!?! като гледам Горубляне на какво прилича направо избеснявам! То не са дупки не е чудо.Ама мазния Софиянски седи и се хили мазно дее*а тъпото ко**ле :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”