Pasat TDi BMW525TDS A4TDI

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
realityman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот realityman » Вто 19 юни 2007 21:46

аз съм твърдо за Пасата.Возията е много добра, пък и частитие са по евтини от другите 2- предложения. Разлика в комфорт мога да подредя така - Ауди и Пасат на първо и накрая БМВ!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 19 юни 2007 22:03

Audi_RS* написа:
Rabbit_TDI написа:Ако имаш парите за свястно ауди зимай него.БМВ-то е страшно ама поддръжката и обезценяването му са солени:!:

За това не съм съгласен,точно па бмв и мерцедес си държат цените,виж само за пример пасатите колко парици са сега,да не говорим за А4-ките

За мерцедесите съм сагласен ,че държат цена ама БМВ хич не държат именно заради капризната поддръжка - за сравнение виж разликата в еднакви като години и клас БМВ и Бенц-ове.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 19 юни 2007 22:07

20vTurbo написа:Според мен БМВто ... а до колегите които се оплакват от задното: практика му е майката ... има си причина БМВ и Мерцедес да правят коли със задно предаване :wink:

Незнам дали практика му е майката щото коли със задно карам отвреме на време и никога не ми се е случвало на дълъг път зимата,обаче всяка седмица пътувам по подбалканската и БМВ-тата който са минавали покрай мен лятото като малка гара/БМВ просто си е страшен круйзен автомобил :bowdown /,зимно време са гледка за съжаление-такава хубава кола ,а прави задръствания по планинските завой като жигули :cry:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Вто 19 юни 2007 22:19

Аз ти ги сравнявам с VW i AUDI а иначе 5-тата серия и е-класата на мерцедес около 2000 година (не знам от кога до кога се правят) са кажи речи на една цена.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”