VW Golf 5 от Порше БГ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пон 02 юли 2007 22:45

niikoo_1 написа:6000лв. са към 20 жигули или 20москвича :lol:

или 60 овце и 20 агънца бонус :lol:

Потребителски аватар
vw_passat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_passat » Пон 02 юли 2007 22:47

Взимай Голфа и не се чуди. Това е моя съвет :wink:

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 02 юли 2007 23:34

vw_passat написа:Взимай Голфа и не се чуди. Това е моя съвет :wink:

е те тва е :да:

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот angel_georgiev » Пон 02 юли 2007 23:56

Здравей, малко късно видях темата. Това скоето мога да ти помогна в избора мисля, че не е малко! Аз карам Голф 5 1.9 ТДИ на около година, който е купен чисто нов от Порше БГ! В момента колата е на около 60 000 км. и искам да ти кажа, че гаранцията и сервиза са на отлично ниво! Аз поддържам този Голф в оторизираните дилъри на Порше БГ в Плевен (Автотехника) и В. Търново (Авточойс) и съм повече от доволен! Имат екстрата "ЕкспресСервиз" и общо взето без записване профилактиката на колата ти е за 1 час. В сервиза в Плевен има и безплатна автомивка към услугата (,а автомивката им е много добра). Общо взето до сега дефектите по колата са 1. Трудно затваряща се шофйорска врата (сериен дефект при всички Голф-ове), 2. Често горяща крушка на стоповете 3. Развалена бибитка :)

Като окачване автомобила е невероятно здрав! Постигнат е доста добър компромис м/у спорт и комфорт (по-добър от 1-ва серия на БМВ, но малко по-зле от А3). Кията съм я карал на тестдрайв и е прилична ако я съпоставяш с Голф 3, но пред Голф 5 изглежда като каручка. Напречните неравности с Голф-а почти не се усещат, докато в Кията имах чувството, че нещо ще изкочи от жабката :evil:

По отношение на лизинг-а Голф-а няма нужда да го взимаш на лизинг от Поше БГ. Лизинга на Райфайзен е в пъти по-добър :wink:

Да ти кажа, че VW имат и удължена гаранция срещу доплащане :wink:

Дано да съм бил полезен!

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: VW Golf 5 от Порше БГ

Мнениеот luciuz » Вто 03 юли 2007 11:01

kypykyk написа:Здравейте,

... 1.9 тди, 105 коня, 6 скорости....

ако можеш вземи с DSG - просто е голяма мания. Аз като избирах кола карах Октавия 2.0 TDI с DSG и без и разлика е определено голяма. А като е качих на Golf-a просто фантастично:)

Типтроника съм го включвал само веднъж, когато се спусках по наклон на 1-ва.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 03 юли 2007 12:19

човек това с вратата не е сериен дефект повярвай.....

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 03 юли 2007 12:29

Golf V, за модел от преди почти 4 години убийствено висока цена държи :? 36к за 1.9 90 коня :o
Ceed, незнам колко от тези кито пишат за него са го карали. Аз поне съм. Страхотна визия, много добра возия, прави се в Европа.
Ти си решаваш, успех:)

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Вто 03 юли 2007 13:50

rosy написа:Golf V, за модел от преди почти 4 години убийствено висока цена държи :? 36к за 1.9 90 коня :o
Ceed, незнам колко от тези кито пишат за него са го карали. Аз поне съм. Страхотна визия, много добра возия, прави се в Европа.

За цената можеби , но що се отнася до Кията да карал съм, тази на моя познат и вооообще не ми хареса от към возия а и от към други неща возията и въобще не е като на кола от 2007-ма карал съм и Голф 5 горе долу по същия маршрут и разликата е голяма (в полза на Голфа). Що се отнася до това че се прави в Европа ми то и Форд и Опел се правят в Европа пак всички знаем колко (прекрасни) автомобили са.

п.с. Това не е заяждане с тези марки просто правя сравнение,да не се обиди някой :lol:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 03 юли 2007 14:37

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 03 юли 2007 14:58

rosy написа:Golf V, за модел от преди почти 4 години убийствено висока цена държи :? 36к за 1.9 90 коня :o

- Аз съм го карал, друса страшно брутално и има страшно много бъгове
- Голфа не е 90коня, а 105коня и е с 6скорости.
:idea: :idea:

И ти доста глупости изписа, Голф 5, Атра, Браво, Корола и другите от този клас автомобили карал ли си ги, че пишеш толкова категорично, май не си :lol:

Щом твърдиш, че тази кола има много добра возия значи явно си нямаш никаква представа от автомобили, щото точно на тая кола возията и е ужасна и аз в по-голяма друсалка от тоя сегмент не съм се возил.
Слез от дървото :lol:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Вто 03 юли 2007 15:04

я стига глупости, тия дето правят телевизори и климатици ше ми правят кола на мене.....

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 03 юли 2007 15:25

niikoo_1 написа:

- Аз съм го карал, друса страшно брутално и има страшно много бъгове
- Голфа не е 90коня, а 105коня и е с 6скорости.
:idea: :idea:
Слез от дървото :lol:

Ти май не четеш:)
1.9 TDI има и на 90 и на 105 коня. И на двата има Флай пакет. По горе съм пуснал линкче от братята немци, правят тестче, интересно е:) Страшно брутално друсало, хахаха, ей това да си хвалиш твоето е голяма мания, хахаха:)
ПП. Не карам ceed :wink:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Вто 03 юли 2007 15:41

rosy написа:Не карам ceed :wink:

пич незнам каква кола караш, но определено мисля, че много-много не се сещаш от коли, ако хвалеше Auris'а нямаше да имаш противоречия, ама точно Kia и да го сравняваш с VW :035: :035: :035: :042:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 03 юли 2007 15:41

DragoGT написа:човек това с вратата не е сериен дефект повярвай.....

дам била е с челен удар и засукани всички възможни греди :lol: предполагам че ако на 1000 коли 100-тина се случат с такъв дефект може да се каже че е сериен...

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 03 юли 2007 15:48

shenko написа:
rosy написа:Не карам ceed :wink:

пич незнам каква кола караш, но определено мисля, че много-много не се сещаш от коли, ако хвалеше Auris'а нямаше да имаш противоречия, ама точно Kia и да го сравняваш с VW :035: :035: :035: :042:

Пич, не ги сравнявам аз, а AutoBild. Голф 153 точки изкарал, Киата също толкова. Ко праим сега или тея от Билд и те не разбират :roll:
Нищо не разбират мамка им некомпетентна :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”