Карал съм също тока съвременни дизелови боклуци с мотори с двоен обем на Пасата ти. Карал съм и доста бензинки... абе покарал съм. И не говоря за кръгче на блока.
А ти кое списание си чел?
maniak написа:Докторе а какво ще кажеш за това? 0-100 1.8Т 8сек, 0-100 1.9TDI 10 сек. 1.9 TDI 150ps 8,6сек.
TDI колите са готини но вече прекалявате да ги превъзнасяте. Ако човек иска да кара спортно избора е бензиновия мотор. Ако иска да има прилично ускорение и нисък разход избира дизелчето.
Харесвам ми разхода на TDI и еластичността му на висока предвка ( заради смометания от теб въртящ момент) но не ми харесват, турбо дупката, шума, тесния оборотен диапазон, прекалено разкото и за кратко време идване на мощтността.
А за мен лично 1.8T на газ е добър вариант на тема вървене, емоция ниски разходи за гориво... много хора сега ще скочат но всеки си има мнение!
trohata написа: Моляте не се изказвай неподготвен знаем че всеки си хвали стоката ама то това твойто си е чисто заяждане![]()
С на един приятел голфа ('99 1.8Т AGU) няколко пъти Силистра - Варна и обратно 10/100 газ (с газов инжекцион е колата) при скорост около 140.
Rabbit_TDI написа:Другото нещо не мога се съглася с прочутата "неприятна турбо дупка" - не за друго щото незнам бензинов автомобил или с какъвто и да е друг мотор да има мощност и въртящ момент под 1600-1700 оборота.
DTS-GOLF 4 написа:С на един приятел голфа ('99 1.8Т AGU) няколко пъти Силистра - Варна и обратно 10/100 газ (с газов инжекцион е колата) при скорост около 140.
Здрасти.Твоя приятел е сложил газ на 1.8Т.Учудих се защото във форума ми бяха казали че прави много проблеми.А твоя приятел доволен ли е като кара на газ.
DTS-GOLF 4 написа:
Цитат:
С на един приятел голфа ('99 1.8Т AGU) няколко пъти Силистра - Варна и обратно 10/100 газ (с газов инжекцион е колата) при скорост около 140.
Здрасти.Твоя приятел е сложил газ на 1.8Т.Учудих се защото във форума ми бяха казали че прави много проблеми.А твоя приятел доволен ли е като кара на газ.
Засега никакви проблеми....колати си върви чудесно
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 112 госта