Инициатива "Не на безумието на новите закони"

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 08 юли 2007 21:13

и аз съм зад всички вас който сте срещу новия закон който го направиха заради отделни индивиди който се мислят за безсмъртни!не ми е ясно защо за отнемане на предимство на пешеходец който се намираше през три платна от мен ме дернаха с 40лв. и 10 контролни точки :shock е това за мен е ненормално :twisted: :twisted: :twisted: а разни баровци немогат да им кажат и копче каквото и да направят :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Нед 08 юли 2007 21:46

евала дано има някаккъв ефект ама невярвам то в тази държава всичко бавно но сигурно потъва.подкрепям изцяло идеята

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Нед 08 юли 2007 21:53

Според мен закона не се е променил чак толкова, само вдигнаха цените на глобите и тъйкато нашите мили управници в парламента, немогат да измислят начин да вдигнат заплатите на КАТАДЖИЙТЕ-вдигнаха тарифите на глобите, за да има и за тях :twisted: :twisted: :twisted: , айде сега кажете че няма да има ПАЗАРЛЪК С КАТАДЖИЙТЕ ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА, А ТОВА АКО НЕ Е УВЕЛИЧЕНИЕ НА КОРУПЦИЯТА - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ :twisted: :twisted: :twisted:

Мразя този Нов-Стар ЗАКОН, това е пълно безумие, според мен :twisted:
ЕТО ЕДИН ОТ ТЯХ "ТРЯБВА ДА СИ ВОЗИШ ДЕТЕТО НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА В СПЕЦИАЛНО СТОЛЧЕ ДО 13год."- А КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ БЕЗУМИЕ, АМИ АКО ИМАШ 3деца НА ПО 11-12г, КЪДЕ ДА ГИ СЛОЖА :???

СПОРЕД МЕН, ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ПОМАГАТ А НЕ ДА НИ ЗАТРУДНЯВАТ :(

НАПЪЛНО ВИ ПОДКРЕПЯМ И ЗАСТАВАМ ЗАД ВАС :да: И ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ С ОБЩИ УСИЛИЯ ЩЕ УСПЕЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО В ТАЗИ ХУБАВА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Нед 08 юли 2007 21:56

XaxoXaxo написа:и както бяха написали в другата тема от началото ... кръга се затваря ...

..... не гледайте другите ами вие си спазвайте законите и не правете глупости по пътя.

Напълно съм съгласна с това мнение. В БМВ форума бяха написали,
че щом за другите няма закони, и те ще карат нарушавайки правилата и без да плащат глоби.
Ами тези, които сте видели, че нарушават праилата също може да са се ядосали на нещо (някой) и за това
да го правят. Ииии... кръга се затваря....
Нещата ще се оправят само, ако всеки реши да
кара правилно и не се влияе (ядосва) от околните.

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Нед 08 юли 2007 22:23

murzelamka написа:Напълно съм съгласна с това мнение. В БМВ форума бяха написали,
че щом за другите няма закони, и те ще карат нарушавайки правилата и без да плащат глоби.
Ами тези, които сте видели, че нарушават праилата също може да са се ядосали на нещо (някой) и за това
да го правят. Ииии... кръга се затваря....

даам ама не съм напълно съгласен,защото ако имаш дете на 11години да не казвам на 13 а накарай го да седне в десткото столче че то детето е високо колкото баща му....законите са създадени да се спазват спор няма.но в нашата държава те се създават за да служат на шепа хора и те да се облагодетелстват от тях

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Пон 09 юли 2007 7:01

Ами лично аз се опитвам и го правя , не се влияя от околните, но както виждам на тях едва ли им пука за мен или за други като мен, дори им става по-хубаво. Смятам, че повечето хора не искат нещата да се променят, да живеят в лудницата си им харесва. Опитвал съм се да променя някои неразбории около мен (неща които зависят и засягат мен и хората около мен) но познайте , всеки е недоволен но инициативата си остава само моя. Ако може ей така с вълшебна пръчка някой да оправи нещата - добре дошло - но иначе и пръста си не мърдат. Така че оправия в България скоро няма да има. Иначе идеята за конкретни действия ми харесва и ако се организираме достатъчно хора полза ще има ,но не го вярвам поради написаното по-горе.
Ето и интересно мнение:[url]http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=27253

Лично аз съм се запътил към Канада да видим там как се справят хората :)

И нека инициаторите на този форум се проявят и като инициатори за някакъв протест и да пуснат една анкета да видим колко от хората са склонни да жертват малко време и пари?

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 09 юли 2007 8:16

Аз пък се сещам за хората които защитават за Странджа,не вярвам да не стане тяхната.

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Пон 09 юли 2007 8:41

Зависи кое е "тяхната"

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 09 юли 2007 8:46

[quote=]
Лично аз съм се запътил към Канада да видим там как се справят хората :) [/quote]

Някой има ли обясниние защо Българите бягат в Канада, а Англичаните бягат в България ? :lol: Хора стоите си тука, след години ще съжелявате ! Лично мнение.........

Последна промяна от Stoi на Пон 09 юли 2007 9:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Пон 09 юли 2007 8:51

След години може пък да се върнем , никой не ни е вързал тук или там или където и да е . Но ако сега не отида да не е след време да съжалявам?
Мое обяснение: На мен ми писна да бъда чужденец в собствената си държава , а на англичаните им е писнало всичко да им е наред :)
Съжалявам май излязохме от темата:)

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 09 юли 2007 14:11

dandan написа:След години може пък да се върнем , никой не ни е вързал тук или там или където и да е . Но ако сега не отида да не е след време да съжалявам?
Мое обяснение: На мен ми писна да бъда чужденец в собствената си държава , а на англичаните им е писнало всичко да им е наред :)
Съжалявам май излязохме от темата:)

Точно това е темата ! Когато къдърните хора напуснат , ще останат сама рОМИТЕ , и глупаците....идеалния гласоподавател. След като идеалния гласоподавател избере "идеалния" управляващ и ето ти и "идеалните" закони :!: Прав ли съм или не ? :roll:

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Пон 09 юли 2007 14:44

Май си прав, но да не забравяме че като "интегрираме" циганите, та като се юрнат да правят закони, та като се разработят , направо ще станем Швейцария на Балканите. Циганите са бъдещите българи, това е то...
...И тогава ще се гордеем отново,че сме българи ...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 09 юли 2007 14:47

Замислете се, че точно тези които мислят законите, самите ТЕ не ги спазват :dontknow:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 09 юли 2007 15:08

dandan написа:Май си прав, но да не забравяме че като "интегрираме" циганите, та като се юрнат да правят закони, та като се разработят , направо ще станем Швейцария на Балканите. Циганите са бъдещите българи, това е то...
...И тогава ще се гордеем отново,че сме българи ...

Идеята е добра, но кой ще ги интегрира ? Мафиотите който управляват България ? Имат ли полза ? ... Интеграцията едва ли ще стане за 1 поколение. Коя партия има толкова дългосрочни преспективи ? Според мен мисията е невъзможна !

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Сря 11 юли 2007 11:07

НИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”