Дотук с халогените...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 12 фев 2007 22:49

Не е ли си нита.. аз само чакам да ми ги гепат, зимам някви пари от застрахователите и замазвам бронята пък каквото ще да става. Ако не намеря место на мигачите ще карам без! :roll:

Потребителски аватар
Bamm bamm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bamm bamm » Пон 12 фев 2007 22:58

Мен пък ми взеха задната чистачка,тя горката толкова беше скъсана,но все пак я държаш да не ми се драска стъклото... :cry:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пон 12 фев 2007 23:17

Kozunak написа:с малко повече мерак всичко се намира.аз даже мислех по още по брутален начин да ги преееба крадците.знаете ли ги тея болтове дето ги слагат на някви елементи които не могат да се развиват без специална отвертка.абе един вид секретни.ама не намерих никъде тоест болтове намерих ама не намерих ключе с което да се отвиват.иначе представяте ли си физиономията на някой който иска да ти тафне халогените и види некви странни болтове.хаххаахахах :shock: :shock: :shock: няма кво да го мислите ако имате халогени и са ви вързани даже има по мързелив начин с некво малко ъглошлайфче изпилете на място главата на болта за да не се окаже в един момент че си пускате халогените а те са в някой магазин по симеон.

Ето ТУК има най различни болтове които са направени специално за да са нужни специфични инструменти за развиване. Не може да няма никъде такива в БГ. Мисля че е по добре от развиването на цялата броня.

Например:
Изображение
или

Изображение

има и доста разни други ...

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 13 фев 2007 9:56

@vento5
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 5:46 pm Заглавие: Дотук с халогените...

малииииии бе той човека вече е забравил кога е станало ве-защо сега му сипваш сол в раните...mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”