Привет на всички. Имам един въпрос
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
maiz написа:mohi написа:Ами човека се прибра,но не е намерил нищо читаво като за мен, но след 1-2 седмици пак заминава, та затова нищо не казвам.
Се пак ми търси по добре гледана и запазена колица
Пожелавам му успех, трудно се намира читава колица , трябва много време и нерви+пари+късмет.
направо ми е*а мамата с това обяснение ...

Абе хора някой има ли лични наблюдения за volvo s/v40 ,че чета хубави работи за тях ама май подръжката им е скъпичка, и по специално за дизела.Знам че е френски(а за техните дизели знам че са от най-добирте)
но пък 90 кончета ми се виждат малко за това купе, а и е по тежко от пасата. Загледах се в едно такова и реши да се разровя и гледам че и те са около 10000(5000euro), та се чудя дали ако му изпадне на моя човек читаво такова волво дали си заслужава.
и мерси преварително за вниманието

но пък 90 кончета ми се виждат малко за това купе, а и е по тежко от пасата. Загледах се в едно такова и реши да се разровя и гледам че и те са около 10000(5000euro), та се чудя дали ако му изпадне на моя човек читаво такова волво дали си заслужава.
и мерси преварително за вниманието

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз като си търсих кола се качих на едно такова. От вътре е МНОГО тясно. Хич не се събирамmohi написа:Абе хора някой има ли лични наблюдения за volvo s/v40

Вчера видях един познат. Купил си е ауди А3 от Дупница 99 г. 1.8 бензин 125 к.с. на 140000 км за 8800 лв. много лъскаво и запазено с доста екстри - без кожа, но със спортни седалки с голям борд, климатроник и ел пакет.
Така че: УСПЕХ

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”