Joe написа:lyubobg написа:Става върпос за друго - ами ако имах газова и ме беше помлял по яко и ми грумне газовата и ме направи на въглен?
Или ако ми беше подпрял резервоара и той да гръмне??
Ето ти друг случай в който също човешки живот е изложен на риск!
Не се опитвам да бъда съдя, но в крайна сметка си си виновен отвсякъде (отнася се и за всички които обичат подобни екстремни изпреварвания)... защо се буташ от ляво на трамвая ???
Представи си следната ситуация: някакъв хахъв пешеходец тръгва да пресича и бърза да мине преди трамвая... ти не го виждаш, той не те вижда. Минава си трамвайната релса притичвайки и ти му скачаш от горе със засилка опитвайки се да изпревариш трамвая!!!! Кой ще е виновен, може би ватмана, че не те е пуснал да минеш????
Замислете се бе хора преди да предприемете нещо подобно...

IvanIvanov написа:абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........
това си е чист пример за комплекс!
Ето ти ситуацията малко по-добре обяснена:
Цялата колона автомобили минава с 50 покрай трамвая,
а аз се влача с 5-10km/h чудейки се дали да го изпреваря или не
дали ако се престроя няма да има изскочи някой, защото отсреща идва друг трамвай. Имах време и да дам на заден ход та продължавах да пъпля ама при все се движих пред него поне 10 метра и нямаше да се забави и 10секунди ако ме беше оставил да мина защото светофара ми беше зелен.
Точно в тоя момент него го хващат комплексите и решава да си го изкара на мен за сметка на онези всичките които го изпревариха.
После като отодих при него чудейки се разни работи
се заканваше как щял да ме влачи 50м, разправяше че другите не ги бил намазал щото били минали МНОГО бързо
а мен "успя" щото съм се бил влачил...