чудя се дали да го бия или да го убия...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 28 юли 2004 7:55

RadoSi написа:ne se opitwaite da badete sadii :))
Toi watmana nqma cql giwot da e watman .. sha se pensionira shte izleze nekade s kolata da pogatka i togawa nekoi tramwai shte mu takowa maikata :))

"koito noj wadi ot noj umira!"

подобна беше и моята философия - утре ще блъсне някоя мутра която няма да си сдържи нервите и ... :cry:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 28 юли 2004 8:29

и на мен преди време ми се случи да ме отнесе трамвай
и пак съвсем нарочно го направи гадта, а кухите ми написаха акт

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Re: баси

Мнениеот Joe » Сря 28 юли 2004 10:26

lyubobg написа:Става върпос за друго - ами ако имах газова и ме беше помлял по яко и ми грумне газовата и ме направи на въглен?
Или ако ми беше подпрял резервоара и той да гръмне??

Ето ти друг случай в който също човешки живот е изложен на риск!

Не се опитвам да бъда съдя, но в крайна сметка си си виновен отвсякъде (отнася се и за всички които обичат подобни екстремни изпреварвания)... защо се буташ от ляво на трамвая ???
Представи си следната ситуация: някакъв хахъв пешеходец тръгва да пресича и бърза да мине преди трамвая... ти не го виждаш, той не те вижда. Минава си трамвайната релса притичвайки и ти му скачаш от горе със засилка опитвайки се да изпревариш трамвая!!!! Кой ще е виновен, може би ватмана, че не те е пуснал да минеш????
Замислете се бе хора преди да предприемете нещо подобно... :x

IvanIvanov написа:абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 28 юли 2004 10:54

Joe написа:
lyubobg написа:Става върпос за друго - ами ако имах газова и ме беше помлял по яко и ми грумне газовата и ме направи на въглен?

Не се опитвам да бъда съдя, но в крайна сметка си си виновен отвсякъде (отнася се и за всички които обичат подобни екстремни изпреварвания)... защо се буташ от ляво на трамвая ???
Представи си следната ситуация: някакъв хахъв пешеходец тръгва да пресича и бърза да мине преди трамвая... ти не го виждаш, той не те вижда. Минава си трамвайната релса притичвайки и ти му скачаш от горе със засилка опитвайки се да изпревариш трамвая!!!! Кой ще е виновен, може би ватмана, че не те е пуснал да минеш????
Замислете се бе хора преди да предприемете нещо подобно... :x

IvanIvanov написа:абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........

това си е чист пример за комплекс!
Ето ти ситуацията малко по-добре обяснена:
Цялата колона автомобили минава с 50 покрай трамвая,
а аз се влача с 5-10km/h чудейки се дали да го изпреваря или не
дали ако се престроя няма да има изскочи някой, защото отсреща идва друг трамвай. Имах време и да дам на заден ход та продължавах да пъпля ама при все се движих пред него поне 10 метра и нямаше да се забави и 10секунди ако ме беше оставил да мина защото светофара ми беше зелен.
Точно в тоя момент него го хващат комплексите и решава да си го изкара на мен за сметка на онези всичките които го изпревариха.
После като отодих при него чудейки се разни работи :)
се заканваше как щял да ме влачи 50м, разправяше че другите не ги бил намазал щото били минали МНОГО бързо
а мен "успя" щото съм се бил влачил...

golf_3_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf_3_gti » Сря 28 юли 2004 16:11

За да си нямам подобни "емоции" си карам според правилата, най-вече в СФ. Лесно е да се "правиш на мъж" :) Присъствал съм на подобна сцена. Резуртатът беше, че от ГТ викнаха КАТ и на водача на лекият автомобил му се ревеше след това. Едва ли е нужно да ви напомням кой е виновен в такива ситуации и защо. А какво имаш в жабката си е демонстрация на едни таквиз неща, дето на запад си ги разказват на психоаналитиците :D И без да се обиждате, моля :)

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 28 юли 2004 18:11

golf_3_gti написа:За да си нямам подобни "емоции" си карам според правилата, най-вече в СФ. Лесно е да се "правиш на мъж" :) Присъствал съм на подобна сцена. Резуртатът беше, че от ГТ викнаха КАТ и на водача на лекият автомобил му се ревеше след това. Едва ли е нужно да ви напомням кой е виновен в такива ситуации и защо. А какво имаш в жабката си е демонстрация на едни таквиз неща, дето на запад си ги разказват на психоаналитиците :D И без да се обиждате, моля :)

извинявай, ама аз тълкувам нарочно засилване на 100 тона желязо с 40 км върху мен едва ли не като опит за покушение!
аз съм виновен като съм влязал там дето не трябва, но такава реакция не мисля че е адекватна от негова страна нито позволена от ЗДЗП

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Чет 29 юли 2004 8:38

lyubobg написа:...аз съм виновен като съм влязал там дето не трябва, но такава реакция не мисля че е адекватна от негова страна нито позволена от ЗДЗП

Сещам се за една приказка дето крадеца вика дръжте крадеца... :) Без да се обиждаш разбира се :wink:

IvanIvanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IvanIvanov » Чет 29 юли 2004 12:48

принципно си много прав!!
Една ламарина не струва колкото човешки живот и никога няма да струва.
Става върпос за друго - ами ако имах газова и ме беше помлял по яко и ми грумне газовата и ме направи на въглен?

ами ако те беше заклещил между двата трамвая........ скоро и такъв случай имаше на "Ботев"

виж сега, виждам че осъзнаваш къде си сбъркал и се надявам да си вземеш поука за друг път........

и аз едно време карах лудо....... после от годинките ли, от кво ли осъзнах че винаги ще има някой с по-бърза кола от моята и някой по-луд и няма смисъл да си ги мерим по булевардите между пешеходците...... най-много да пострадат невинни хора........

кво мислиш, че на мен ми е приятно да се прибирам всяка вечер по Стамболийски и да се влача до трамвая..... или най-много зад него........ знаеш ли колко пъти ги гледам как го изпреварват от ляво и насреща излиза друг такъв бабаит......... и после....... остават само некролозите по стълбовете

скоро гледах по РЕАЛИТИ едни филмчета за бясно каране и катастрофи............. ужасно е да го видиш ........ затова там опасното каране се приравнява на нападение със смъртоносно оръжуе и наказанията са ЖЕСТОКИ

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 юли 2004 13:03

[quote="IvanIvanov"][/quote]
друг случай - въпроса е в следното - пътищата са тестни и като няма трамвай ти си стъпваш на релсите за да направиш завой или някакво престрояване после пътя свършва и ти оставаш на релсите
идва тежкото животно и те удря едно мощно отзад щото си му стъпил на пътя.
Лично аз съм бил в такъв трамвай и съм бил очевидец.
Ватмана блъсна една нещастна лада мисля, ама не блъсна джипа или квото друго е имало.
Та за тея комплекси говоря....избират кого да блъснат, защото ако беше блъснал джипа не знам... :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 29 юли 2004 21:53

Това е истината - да се кара по правилата.

..."скоро гледах по РЕАЛИТИ едни филмчета за бясно каране и катастрофи............. ужасно е да го видиш ........ затова там опасното каране се приравнява на нападение със смъртоносно оръжуе и наказанията са ЖЕСТОКИ"...

IvanIvanov, ти си много прав, абсолютно съм съгласен с тебе.
Такива прояви са си чиста комплексарщина. И аз ги гледах тези филми... Хора, гледайте Reality TV ако имате. Доста полезни и поучителни предавания има, особено за това как се претрепват и какви големи глоби им налагат!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 30 юли 2004 7:26

повярвайте ми тия неща са пъти по отрезвителни на живо-нагледал съм се-не ми се приказва.....

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Пон 02 авг 2004 13:12

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.Сори пич, ама има Закон за движение по пътищата-всички останали приказки са лични тълкувания. Щеше ли да изживееш неприятни мигове ако се беше забавил 10 сек.?

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 02 авг 2004 15:08

malcho написа:Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.Сори пич, ама има Закон за движение по пътищата-всички останали приказки са лични тълкувания. Щеше ли да изживееш неприятни мигове ако се беше забавил 10 сек.?

1.да бе мирно седяло - толкова пъти съм си карал нормално и някой е връхлитал отгоре ми за челен удар - така че с тая приказка не съм съгласен много :shock:

2.идеята на целия постинг беше да покаже комплексите на ватмана, то е ясно, че съм нарушил ЗДЗП само че санкцията трябва да е глоба или нещо подобно а не опит за удар от страна на ватмана.

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Re: пректичен съвет:

Мнениеот Joe » Вто 03 авг 2004 18:07

red_jetta написа:любчо, значи било каквото било. ти си осъзнал твойта вина, недопустимо е и поведението на ватмана.
само удин кратък съвет към теб и към всички:карай така, че

НИКОГА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА РАЗЧИТАШ НА БЛАГОСЛОВИЯТА НА ДРУГИЯ, ОЩЕ ПОМАЛКО КОГАТО и ПРАВОТО Е НА НЕГОВА СТРАНА.

ако разчиташ може да останат празните ти надежди, сгънати ламарини или счупена глава (пу, пу никога да не става)...

...амин! :D

Поста ми е безмислен (не успях да се сдържа). Ако някой от модераторите е на същото мнение с чиста съвест може да го премахне)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”