VENTO-карал си такова,знаеш какво представлява!!!
Б4-много добра!Ама кат се счупи-изкачаш от джобовете!Иначе и возия и комфорт-всичко си има,ама,,,аз лично от тези които си изброил залагам ТВЪРДО на венто!-защото са по икономични откъм поддръжка,ремонт на ходова част,ел.,а пък си имат и возията-освен това части за Г3 по моргите бол,а не ти чупят главата с цени!

коя е най добрата кола от тези и коя ми препоръчвате
От изброените автомобили вентото и аудито са за предпочитане. Вентото е по-пъргаво, по-леко. Ако не е от Италия значи "молеца е почнал да го яде". В сравнение с аудито, возията е твърда.
Аудито не гние, работи на по-ниски обороти в сравнение с вентото ( от което следва по-нисък разход на гориво и по-здрави двигатели ). Има по-хубава возия. Малко по-скъпа поддръжка.
Според мен Ауди 2,0 (90к.с.) или 1,9 ТДИ е добър вариант. Избора е твой.
Ако ще е Венто за предпочитане са двигатели 1,8 (90к.с.), 2,0 и 1.9 ТДИ.
Поздрави.
Аудито не гние, работи на по-ниски обороти в сравнение с вентото ( от което следва по-нисък разход на гориво и по-здрави двигатели ). Има по-хубава возия. Малко по-скъпа поддръжка.
Според мен Ауди 2,0 (90к.с.) или 1,9 ТДИ е добър вариант. Избора е твой.
Ако ще е Венто за предпочитане са двигатели 1,8 (90к.с.), 2,0 и 1.9 ТДИ.
Поздрави.
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
колега понеже и аз като тебе обикалях до преди 2 месеца и оглеждах въпросните автомобили мисля че мога да ти бъда полезен правилният избор според мен е vento ili audi ако е vento си вземи 1.8 двигател малко е муден но върши добра работа и е издържлив ако ще вземеш audi задължително 2.0Е мисля че абк се води двигателя 115 коня които е не се подлъгваи че 2.0 90 коня е по икономичен не е!! по бавен е повече гори и е по зле като изпълнение.TDI няма какво да коментирам наи добрият избор но за тези пари просто няма как да стане .не прави компромиси да си вземаш кола от италия защото е по ефтина повярваи ми има причина да са по ефтини
п пс аз тръгнах да си купувам б4 седан бензин а си взех пасат комби дизел
и не съжелявам просто вземи това което намериш в по добро техническо състояние то всичко е на мама 
п пс аз тръгнах да си купувам б4 седан бензин а си взех пасат комби дизел

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе вероятно 6е е венто ама незнам , тва избора на кола като нямаш мн опит не е лесна работа
макар 4е в4ера гледах едно страаашно ауди и пак се замислих
само да кажа че форума е мн добър и има мн добри мнениа , мерси за които,
а само ми е смешно как всички се е.автат с форд , толкова ли е зле едно мондео примерно нз ?
а и за сеата кордоба никои нищо не каза , явно не става хич?

макар 4е в4ера гледах едно страаашно ауди и пак се замислих

само да кажа че форума е мн добър и има мн добри мнениа , мерси за които,
а само ми е смешно как всички се е.автат с форд , толкова ли е зле едно мондео примерно нз ?
а и за сеата кордоба никои нищо не каза , явно не става хич?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а от италия знам че няма смисъъл да си взимам , то това е друга тема де , но откъде е наи добре според ввас , горубляне обикалях ама мн скъпи . от мобиле.бг има нелоши оферти пък било то и карана тука са голяма работа поне нема да пла6там да я регистрирам
ps. какжо ще кажете за това http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
ps. какжо ще кажете за това http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:с 2-те ръце за БМВ-то!
Колко много харчи 316/318???
Кое му е тясното?
Кое е лошото на задното предаване?
Глупости говорите...
Покарайте бмв-то и след това вентото и вижте за какъв коптор става дума...
Бавареца нехарчи много !!!
Че е тясно , тясно ми се струва и на мене !!!
За задното предаване и то си има своите предисмтва !!!
Бавареца вози много добре !!!
Единствено частите са му малко по-скъпички!!!
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gonzo87 написа:
Ми кво да кажа - той колегата Memphis го е казал - ....коптор....

Поне за снимката да му беше сложил блендата, и къв е тоя шуменски номер, пък район на продажба - София

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
и аз преди 4г.се двоумях между вентото и бмв 318 разликата беше към 1500лв. в полза на бавареца...и добре че не взех бмв защото не знам как щях да го поддържам.след това един колега си взе бмв 318-92г. за 4400 преди 3г. а после си скубеше косите и го продаде.беше много сдухано когато отиде в сервиза на бмв му направиха 2 листа с частите които трябва да смени за да стане колата както трябва и сумата беше към 2980лв.та така компресията му беше към 5-6 ат.
после реши да сменя задни амортисъори и майстора като му каза 600лв. и оня се опули и човека му каза :така е пич плащаш за марката бмв:
и така колеги сега съм си с вентака навъртял съм около 80 000км за 4г. и съм доволен и на пътя не ме е оставяло все още.дори ще ви кажа за един случай на Шипка ми се скъса жилото на съединителя саморегулиращо е и тръгнах на 2 пр. по нанагорнище с трима човека в него около по 90кг. всеки и запали мамка му и кола и така на 2 пр. карах до Габрово през прохода.абе VW е здрава кола както казват хората и не случайно... 

vw_golf_2_Memphis написа:с 2-те ръце за БМВ-то!
Колко много харчи 316/318???
Кое му е тясното?
Кое е лошото на задното предаване?
Глупости говорите...
Покарайте бмв-то и след това вентото и вижте за какъв коптор става дума...
Мноо ясно и аз съм за БМВ-то , това е най-добрата кола от изброените но е и най-скъпа за подръжка. Не случайно е36 станаха като г2, на всеки метър ги има.
А между 316/318 ,избягвай 316, въви по-малко от 318 а харчи повече, но пък е с верига

Не искам да се заяждам ама как един Голф+багажник=Венто е същия клас като Ауди Б4. И за вървежа не съм съгласен. Има си книжки с данни и там си пише. Още малко Голф1 с 1.6 70 коня ще върви най-много щото е 800 кила. Стига де...
Един приятел има 316 94 год. Гори една туба бензин повече от мен, иначе е комфортен и стабилен бавареца...ама една Б4 1.9 ТДИ комби...това бих избеал аз!
Пак казван нищо лично срещу никой, просто споделям лични убеждения!

Един приятел има 316 94 год. Гори една туба бензин повече от мен, иначе е комфортен и стабилен бавареца...ама една Б4 1.9 ТДИ комби...това бих избеал аз!
Пак казван нищо лично срещу никой, просто споделям лични убеждения!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”