въпрос за пасат или голф
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
ами пробвай бе колега качи се на пасата покарай,после на голфа,пак покарай а по въпроса за пъргавината ако искаш пъргав взимаш по-мощен.Иначе за чупенето един ще ти каже едно друг друго,ама ако има такъв с тия две коли в гаража ще ти каже най добре.Според мене ако искаш купи голфа покарай го 1-2год,после го шитни купи си пасата пак така и..,ако ще произвеждаш деца и ще ги водиш на почивка задължително пасат комби че ще се кълнеш,ако караш повече в града и си решил да сменяш пи...те голфчето бива ще е маааалко по-икономично ама ако изкарваш добре едва ли ще усетиш разлика,абе все VW.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dpop написа::D ... по-добре си реши дали искаш по-голям, просторен, комфортен, макар и по-труден за паркиране при ограничени пространства, по-тромав и с по-скъпа поддръжка пасат ли по-компактен, пъргав, но не толкова широк и с възможност да побере багаж голф. ...
А какво ще рече по-тромав, че не ми е ясно? Такова изказване можеш да направиш единствено при сравнение на двата автомобила с един и същ мотор. Определено Пасата не е тромав, а за Голфа дали е пъргав не мога да кажа!
По темата: Пасат си е Пасат, но както казва колегата и двата автомобила си имат плюсове и минуси! Много тъпо звучи изказване от рода: "каква кола да си купя?" Кажи за какво ще я ползваш за да ти кажат какво да си купиш!!!
Успех!
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
maiz написа:Щом си ерген , вземай Г4 ТДИ и ти си човека.
Вярно е това.

Но Голфа например не може да върши работа не само на ергени.

Смятам че и Голфа и не по-малък багажник не като на Пасатора ама ще свърши работа на 4 членно семейство.Това си е мое мнение

Ако питаш мен или 1.9 ТДи с 2 червени букви

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
trunner написа:Dpop написа::D ... по-добре си реши дали искаш по-голям, просторен, комфортен, макар и по-труден за паркиране при ограничени пространства, по-тромав и с по-скъпа поддръжка пасат ли по-компактен, пъргав, но не толкова широк и с възможност да побере багаж голф. ...
А какво ще рече по-тромав, че не ми е ясно? Такова изказване можеш да направиш единствено при сравнение на двата автомобила с един и същ мотор. Определено Пасата не е тромав, а за Голфа дали е пъргав не мога да кажа!
Разбира се, че мога.
![]()
![]()
Dpop 1 page... При еднакви двигатели и равни др. условия, ...
the_volk 1 page, on the top... въпроса ми е кой е по добрия избор : голф 4 1.9 тди или пасат 4 1.9тди ...

Вярно е колега, че си харесваме повече пасатите и има защо, но аз се опитвам да съм обективен в оценката си. Голфа си е по-лек на кг. и от там нататък ускорението …
- GSi-ManiaK
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за пасат или голф
the_volk написа:здравейте, нов съм тук, защото още нямам фолксваген, голф 4 1.9 тди или пасат 5 1.9тди
Астра 20ХЕ

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
нещо май ми се струва, че си се регнал тук за да се заяждашGSi-ManiaK написа:the_volk написа:здравейте, нов съм тук, защото още нямам фолксваген, голф 4 1.9 тди или пасат 5 1.9тди
Астра 20ХЕ

- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GSi-ManiaK написа:the_volk написа:здравейте, нов съм тук, защото още нямам фолксваген, голф 4 1.9 тди или пасат 5 1.9тди
Астра 20ХЕ
Това не е кола а раждива каруца ..... КУРНИК !!!

Сори за спама ама

the_volk написа:най вероятно ще търся голф 4, че ме притеснява окачването на пасата че е по чупливо, но каквото излезне де...
много хора го казаха, но и аз да окна - не сравнявай двете коли.
различни категории са
ако имаш финансовата възможност да караш Пасат 5 - направи го!!!
Но като чета как разпитваш за поддръжка, харчене и т.н. май по добре да избереш голфа.
В крайна сметка, ако имаш брада трябва да и осигуриш гребенче

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”