При вьншно миене-мокри стелки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Такаа. Теча е от две възможни места. Или отпред са запушени местата за изтичане на водата(под решетката пред предното стъкло), или теча е от вратите.На Шкодата ми течеше от там. Като се спреше под страничен наклон вътре стелките плувваха. При миене същата работа. Като разглобихме вратите се оказа, че някой "майсторяга" е бъзикал и е забравил да залепи нови найлони.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
bu4komobil написа:колегата който каза за вратите е прав аз имам голф 2 но е същото нямаше найлони на вратите и ми се пълнеше с вода няй често когато я мия.иначе на самата врата има отдолу 3 отвора провери ги и тях да не са запушени
И аз докато не си сложих найлони ми течеше ама то беше от страни по прага,а не ПОД стелките

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
kaiser666 написа:NE_KAZVAM написа:Имаш ли шибедах ?
Да бе от шибидаха ще му се мокри под стелките
Да, мокри се!Колкото и невероятно да ти звучи.При мен проблема беше от шибидаха - прещипани предни дренажи с калниците и .... улея на шибидаха прелива, оттам по тавана, лайсната на А колоната и наводнение.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:bu4komobil написа:колегата който каза за вратите е прав аз имам голф 2 но е същото нямаше найлони на вратите и ми се пълнеше с вода няй често когато я мия.иначе на самата врата има отдолу 3 отвора провери ги и тях да не са запушени
И аз докато не си сложих найлони ми течеше ама то беше от страни по прага,а не ПОД стелките
водата се стича...сега след големия дъжд нямах мокро по прага и не ми беше мокро от пред а зад седалката на шофьора...найлони му е маЙната
и двойнозалепящо тиксо

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”