Тойота Селика 1.8 VVTI 143 кона vs G3 2.0 16v GTI?!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
значи става въпрос за последната селика както спомена и колегата над мен.тва че багажника ще ми бъде разтоварен и че в резервоара ше има 5 литра бензин е ясно.със седалките не ми се занимава не е от чак такова значение за мен.не забравяйте обаче че голфа има повече въртящ момент обаче постига максимум конски сили по късно от селиката.разчитам на това че шофера на тойотката ми изглежда не чак дотам добър.ше се пробвам пък каквото сабя покаже.и после ще ви споделя какво съм сътворил с черната перла.за 400 метра става въпрос.колкото до хормоните на малолетните ми незнам секи ги разбира нещата по свой си начин.това е дисциплина изпитваща възможностите на колите а не на шофьорите като се изключи твърде съдбоносното вкарване на втора предавка където се решава всичко.точно затова темата се казва голф срещу селика а не аз срещу него.на божурище ше ги пуснем че момчето със селиката се засегна на едно мое изказване за колата му и ме предизвика на дуел.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
хаха ще направим няколко пробни старта.а аз неска трябва да разтоваря туби усилватели гуми крикове боклуци.най лошото е че в резервоара имам 40 литра ма не ми се източва с маркуч...ше се опитам да го отложа за през седмицата.ще гледам да защитя името на любимата марка пък ако се е видяло че ше падам ше гледам да падна с чест.
д***ба и тойотката мижава.айде отивам да нахъсвам черния звяр отвън 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”