А ако утре строшиш някоя-хоп в магазина-и комплекта е готов
С здраве да си ги караш и безаавариини
passat123 написа:Договорих се с човека за CMS хич не са лоши , както се носи май слуха за около 435 лева се договорих .
Карах един Рено Меган Класик (седана) 1999 г. 2,0 около 6 месеца. Колата беше турска сглобка. Беше с оригинални ляти джанти. За мое голямо очудване джантите се оказаха марка CMS. Колата преди това беше на един съсед, който я купи чисто нова с тези джанти. Равносметката е че за 100 000 км. изцяло по българските пътища нямаше никакви проблеми с джантите. Абсолютно прави бяха, никога не са ходили за изправяне или заваряване. С минимално количество олово за баланса. Лично аз съм скачал в доста сериозни дупки без никакви последици.
Според мен джантите са достатъчно здрави. И като добавим цена от 120-130 лв за 14 цолова нова джанта ... мисля че няма по-добра оферта
Карах с такива джанти миналия шампионат и не изкривих нито една. На предното габрово трофи дори се опитах да финиширам без гума, само по джанта, като я блъсках като млада булка по камъните и горката издържа.
niikoo_1 написа:Човек няма начин да са читави джанти на тая супер евтина ценате хубави джанти на старо са с около 100лв. нагоре.
......, е вярвай ми за тия пари освен боклук няма как джантата да е качествена.
.....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 92 госта