Помощ, къде се намира това... О.О
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
vaskoto1 написа:мотора НЕ Е 2Е!
не се бъркайте всички които мислите че е 2Е!
това е или AGG или ADY но от снимката не личи дали има датчик за положението на 1ви цилиндър-ако има-ADY!
Най-добре отиди на място и виж. После пиши какво си видял. На мен ми се виждат доста странни някои неща по тази кола. Например: пише че има 2 еърбега, а на снимката е 1! Мисля че Едишъна трябва задължително да е с 2!
Здравейте колеги, днес ходих и видях голфа. Да споделя какво видях -
произведен е 95-та и може би регистрацията му е от 96-та,
с тоя един еърбег и другите екстри отговаря на описанието от doppel-wobber за GTI-Edition,
двигателя е ADY и ми се стори 4е не духа от щеката на маслото, а на капачката горе нямаше бели налепи ама имаше бая омаслено,
Освен това бих искал да ви питам за някой неща които ми направиха впечатление и се чудя ако са проблем дали отстраняването има няма да ми излезе много скъпо
Първо от блока на двигателя долу до щеката на маслото нали излиза един маркуч ( мисля че е за картерни газове ) и отива горе до капака заедно с още един - той беше скъсан и от там си духаше яко ама без цвят, Търговеца по едно време форсира двигателя за да ми покаже че не димяло от там и според него тва било показател за здрав двигател...
Така ли е наистина и колко горе - долу струва тоя маркуч
Направи ми впечатление че долната част от блока на двигателя беше цялата червена от ръжда, а горната където са свещите беше излъскана. Това от какво се полъчава
Друго - акумулатора беше направо паднал на земята умрял - сигурно трябва нов ?
Дисковете на сппирачките - доста изтъркани ама поне не бяха само ръжда
Фаровете и двата не бяха Hella - сигурно е прасната малко ама все пак фаровете не карат колата
Много ще съм ви благодарен ако споделите мнението си до колко си струва такава покупка
Утре все пак мисля да го закараме на сервиз да си кажат и там тежката дума
Благодаря ви за загубеното време с моите тъпи въпроси и извинявайте за големия ферман дето написах

произведен е 95-та и може би регистрацията му е от 96-та,
с тоя един еърбег и другите екстри отговаря на описанието от doppel-wobber за GTI-Edition,
двигателя е ADY и ми се стори 4е не духа от щеката на маслото, а на капачката горе нямаше бели налепи ама имаше бая омаслено,
Освен това бих искал да ви питам за някой неща които ми направиха впечатление и се чудя ако са проблем дали отстраняването има няма да ми излезе много скъпо
Първо от блока на двигателя долу до щеката на маслото нали излиза един маркуч ( мисля че е за картерни газове ) и отива горе до капака заедно с още един - той беше скъсан и от там си духаше яко ама без цвят, Търговеца по едно време форсира двигателя за да ми покаже че не димяло от там и според него тва било показател за здрав двигател...
Така ли е наистина и колко горе - долу струва тоя маркуч

Направи ми впечатление че долната част от блока на двигателя беше цялата червена от ръжда, а горната където са свещите беше излъскана. Това от какво се полъчава
Друго - акумулатора беше направо паднал на земята умрял - сигурно трябва нов ?
Дисковете на сппирачките - доста изтъркани ама поне не бяха само ръжда
Фаровете и двата не бяха Hella - сигурно е прасната малко ама все пак фаровете не карат колата
Много ще съм ви благодарен ако споделите мнението си до колко си струва такава покупка

Утре все пак мисля да го закараме на сервиз да си кажат и там тежката дума
Благодаря ви за загубеното време с моите тъпи въпроси и извинявайте за големия ферман дето написах

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тоя раздел продава само дето не съм си го сложил в старъпа заедно с мобиле-то... сема се блеща там
а голфа за който писах в тая тема одеве ходихме да го гледаме с един колега. Пак. определено е праснат отпред и даже са го оставили крив ама не си личи да са дърпани ламарините вътре. Освен това и от някъв датчик за маслото избиваше масло
Педалите му бяха изтъркани ... направени на корички ... особено съединителя
Май няма да е тва моята кола
ше видим

Педалите му бяха изтъркани ... направени на корички ... особено съединителя
Май няма да е тва моята кола

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”