mafiota написа:Бях се спрял на Мотул 10/40 - 6100 Синерджи, но доста по скъпо ми се струва, а за лики молито чувам доста добри отзиви!!
Тук е 65 лева/4 литра.Скъпичко е щото е 85% синтетика

dmitko написа:На мен и 54лв. ми се виждат малко за 5 литровата туба. Толкова струваше преди година-две това масло, ама това може да е някакво залежало знам ли.
Иначе поне това масло /с МоS/ - наливното, няма как да го объркаш с друго ако си го ползвал преди това. Толкова типичен графитено-сив цвят има, че няма как да сложат нещо евтино според мен, че да ти пробутат менте.
Бях се спрял на Мотул 10/40 - 6100 Синерджи, но доста по скъпо ми се струва, а за лики молито чувам доста добри отзиви!!
juve написа:Бях се спрял на Мотул 10/40 - 6100 Синерджи, но доста по скъпо ми се струва, а за лики молито чувам доста добри отзиви!!
A бе моето мнение е , че което и от 2 те да вземеш , няма да сбъркашм/у другото сега съм с 6100 та - много мазно
ми работи кошничката ...и не го гори слава на бога засега поне .... казано честно , като го вземаш от официален представител , мисля все едно е от варел ли го взимаш ......
веселин написа:Ако ти е читав мотора - няма смисъл да му сипваш Лики с молибден - лятото 15w40 - зимата 10w40 - четири години и 9 месеца карам с тази марка масло - можеш спокойно да ми се довериш!
ами то това си е супер двигателя е добре...не лапа масло над нормата.mafiota написа:веселин написа:Ако ти е читав мотора - няма смисъл да му сипваш Лики с молибден - лятото 15w40 - зимата 10w40 - четири години и 9 месеца карам с тази марка масло - можеш спокойно да ми се довериш!
Ами как да ти кажа не знам колко ми е читав мотора - на 200 и косур хиляди километра, предния собственик е сменял гумички, и е карал колата с Лемфиордер 10/40, в момента съм с Mobil1 и смея да кажа че за 10 -те хил. километра който съм изминал маслото от мах. на щеката сега е на мин.
mafiota написа:Та значи дойде време да си сменям маслото,и съм се спрял на:
Liqi Moly MoS2 Leichtlavf SAE 10W-40 (полусинтетика).
Пет литровата туба струва 54лв., а наливното (от варел) на същата марка и модел масло е 8лв. литъра.
Е според вас дали е по-добре да си взема 4 литра наливно - нали все пак е един и същ модел и марка но явно излиза по-евтино заради по-големите разфасовки, или да не се занимавам с тея наливни масла (двигателят ми събира около 3,8 литра)?
joker написа:mafiota написа:Та значи дойде време да си сменям маслото,и съм се спрял на:
Liqi Moly MoS2 Leichtlavf SAE 10W-40 (полусинтетика).
Пет литровата туба струва 54лв., а наливното (от варел) на същата марка и модел масло е 8лв. литъра.
Е според вас дали е по-добре да си взема 4 литра наливно - нали все пак е един и същ модел и марка но явно излиза по-евтино заради по-големите разфасовки, или да не се занимавам с тея наливни масла (двигателят ми събира около 3,8 литра)?
Проблемът не е в това,дали едното е истинско или не...
Всеки който е ползвал това масло знае,че молибденовият бисулфид частично се утаява на дъното!!!Тубата се разклаща добре преди да се налее маслото....вземайки от наливното там варелът няма как да го разклатиш и съдържанието на молибдена в маслото ще блъде много зависимо от това от кой слой на варела ти наливат.(със всички последствия за ДВГ)....отгоре ще има по-малко молибден отдолу ще бъде "гъста утайка"....който не вярва да остави такова масло в прозрачна чаша и да види след 1 час разликата в слоевете..
Ето затова от този тип масло наливно не бих купи НИКОГА!
веселин написа:Ако ти е читав мотора - няма смисъл да му сипваш Лики с молибден - лятото 15w40 - зимата 10w40 - четири години и 9 месеца карам с тази марка масло - можеш спокойно да ми се довериш!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта