Забравих да ти цитирам малко от Ситроен форума:
... и сега по-важното (или най-важното):
Сутринта пристъпвам с трепнещо сърце към бензиностанцията (след като обясних че при въпросния Бахама-Мама сипах до горе) ... изминал съм 126км. от зареждането ... моментът на истината наближава ... пулсът е ускорен ... какво ли ще стане се питам трескаво ... пристъпва любезния служител ... с пресипнал глесец изкашлям "до горе" ... апарата завърта почва да налива юнашки а моята смелост е отишла за голи охлюви ... и О, ЧУДО апарата изключва на 13,35 литра, за изминатите километри се разделям с едва 22,43лв. (1.68лв/л) о, щастие неописуемо, о, радост неземна ... но стига лирика, значи излиза че за 126км.съм изхарчил 13,35/6 литра бензинец а съответно за 100км съм изхарчил 10,6 литра при юнашко градско каране (при перфектен вървеж на колата)... извода: горивото на пича явно никак не е лошо и май наистина е А98 :
и тоя пич не е единствения доволен... някой от ситроен подметна че просто било без акциз... или гепенсон
Евтин бензин 98?
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе то навсякъде те цакат. Но уш на Шел ОМВ и Лукойл по реномирано и по-малък шанс. Но на малките бензиностанции с евтин бензин 100% е с вода. Те няма как да подбият по друг начин цената шото няма да имат никва печалба ако го пуснат по евтино от голяма бензиностанция която печели от големия оборот. Един приятел зареди на некфа такава и после 3 дена смука вода от резервоара. За кфо да сипвам евтин бензин с вода и да си плащам и водата като мога и аз да си я сипвам
. За 5 ст на литър не си струва да си преебаваш колата.

- MK2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Там е работата,че не са 5ст. а 25ст. и май има някаква далавера ако бензина е хубав.Много познати сипват там и са доволни.Аз все още се колебая дали да го пробвам тоя бензин.Може да се окаже,че далаверата не е никаква далавера а всичко е фалшива работа.Май няма да заредя от там и ще остана да си поддържам тезата,че евтиното излиза скъпо!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Eto vi kakvo znam
Сега колеги да споделя какво научих по въпроса. Значи един познат ме открехна за тази колонка (човека е много вътре в тези неща, не искам да кажа какво точно за да не му навредя) та какво ми каза той.
Бензина там е 95 и нито октан повече, продават го за 98, НО БЕНЗИНА Е ДОБЪР И МНОГО КАЧЕСТВЕН!
Е Успех
)
Бензина там е 95 и нито октан повече, продават го за 98, НО БЕНЗИНА Е ДОБЪР И МНОГО КАЧЕСТВЕН!
Е Успех

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”