rymo написа:Двигателя и на мен ми се стори доста омаслен, но като цяло нищо не ми говорят тез течове и петна![]()
...
По добре отколкото да е лъснат и да не се виждат течове (ако има такива)
п.п. Добре дошъл

hilqdarka написа:rymo написа:Двигателя и на мен ми се стори доста омаслен, но като цяло нищо не ми говорят тез течове и петна![]()
...
По добре отколкото да е лъснат и да не се виждат течове (ако има такива)
п.п. Добре дошъл
chinadracon написа:.... конкретно от БулИнс например ще откажат да ти направят каско, ако алармата на колата не писка
Bratt написа:Нема такова нещо..моята е "тиха" (при отключване-заключване) но си пищи при отваряне на врата, блъскане и т.н....
Каското ми е в БулИнс
.......
rymo написа:Bratt написа:Нема такова нещо..моята е "тиха" (при отключване-заключване) но си пищи при отваряне на врата, блъскане и т.н....
Каското ми е в БулИнс
.......
Малко съм внесъл объркване май![]()
Тази свирука при откл./закл., но на ритане, блъскане, отваряне - не реагира..., но това ще се разбере като я погледне някой майстор на живо![]()
П.С. Не виждам снимките и при вас ли е така... нещо съм оплескал май с ъплоуда.
rymo написа:Bratt написа:Нема такова нещо..моята е "тиха" (при отключване-заключване) но си пищи при отваряне на врата, блъскане и т.н....
Каското ми е в БулИнс
.......
Малко съм внесъл объркване май![]()
Тази свирука при откл./закл., но на ритане, блъскане, отваряне - не реагира..., но това ще се разбере като я погледне някой майстор на живо![]()
П.С. Не виждам снимките и при вас ли е така... нещо съм оплескал май с ъплоуда.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 97 госта