Какъв модел VW притежавате (карате)?
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:a защо има всички модели голфове изброени, а пасатите са "под един знаменател"? Или я правиш анкетата "голф1; голф 2.... пасат В1; пасат В2...." или само "голф, пасат"
И аз си мислех да попитам същото !!!

Или анкетата е била предназначена само за голф,а другото е проформа!!
До колкото си спомням имаше анкети от типа "Какъв Голф карате..."а аз после пуснах тема подобна за Пасатите !!!
И последно каква е целта на проучването ???

- MK2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WDW написа:scuba написа:a защо има всички модели голфове изброени, а пасатите са "под един знаменател"? Или я правиш анкетата "голф1; голф 2.... пасат В1; пасат В2...." или само "голф, пасат"
И аз си мислех да попитам същото !!!![]()
![]()
![]()
До колкото си спомням имаше анкети от типа "Какъв Голф карате..."а аз после пуснах тема подобна за Пасатите !!!
И последно каква е целта на проучването ???![]()
![]()
Целта на анкетата да даде точна информация за това кой какъв модел VW кара,а не кой какъв голф кара.Наистина вече имаше такава анкета.Четете нагоре защо не съм споменал всички пасати!
Забелязал съм много хора оприличават марката VW с голф.Може би има защо но това според мен не е коректно.Нямам за цел да доказвам,че голфовете са повече коли от всеки друг VW.Както по-горе споменах всички VW са равни.Марката е велика,а не определен модел.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MK2 написа:WDW написа:scuba написа:a защо има всички модели голфове изброени, а пасатите са "под един знаменател"? Или я правиш анкетата "голф1; голф 2.... пасат В1; пасат В2...." или само "голф, пасат"
И аз си мислех да попитам същото !!!![]()
![]()
![]()
И последно каква е целта на проучването ???![]()
![]()
Целта на анкетата да даде точна информация за това кой какъв модел VW кара,а не кой какъв голф кара.Наистина вече имаше такава анкета.Четете нагоре защо не съм споменал всички пасати!
Забелязал съм много хора оприличават марката VW с голф.Може би има защо но това според мен не е коректно.Нямам за цел да доказвам,че голфовете са повече коли от всеки друг VW.Както по-горе споменах всички VW са равни.Марката е велика,а не определен модел.
Точно за това казвам да си имаме уважението и да не се делим на голф и останали !!!!
Просто не е коректно !!!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
MK2 написа:Ако искате можем да обсъдим,заедно всички как точно да изглежда анкетата.Давайте предложения!
абе много задълбахте и според мен напълно излишно.просто някой да изтрие сичките тия голфове да остави едно ГОЛФ и ЕДНО от всички други и това е.какво толкова го обсъждаме.сега всичко е в ръцете на модераторите.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Kozunak написа:MK2 написа:Ако искате можем да обсъдим,заедно всички как точно да изглежда анкетата.Давайте предложения!
абе много задълбахте и според мен напълно излишно.просто някой да изтрие сичките тия голфове да остави едно ГОЛФ и ЕДНО от всички други и това е.какво толкова го обсъждаме.сега всичко е в ръцете на модераторите.
Готови сте колеги, мисля че така всички ще са доволни. Peace!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”