И ти до колко си компетентен, че става дума за измама ?!
Скъпи ми колеги, приказвате на изуст!
Кои части са с еднакъв инвентарен номер? Къде е измамата?
Части на по-добри цени в Юнитрейд....
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предлагам да доразнищим въпроса? Някои възползва ли се от въпросните части вече, някакви отзиви.
За моята каляска за дискове и накладки в единия случай цифрата е около 800, в другия около 500, а има един трети за около 300 и малко от проверен човек от форума. Какво ме съветвате, на кой дискове да се спра, кой ще е правилния избор?
За моята каляска за дискове и накладки в единия случай цифрата е около 800, в другия около 500, а има един трети за около 300 и малко от проверен човек от форума. Какво ме съветвате, на кой дискове да се спра, кой ще е правилния избор?
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
VALKOV написа:Смених предни дискове с накладки "паджит" мн. доволен! Цена около 300.
за справка :дискове и накладки на АТЕ-ОРИГИНАЛ за твоя пасат тук струват при дилърите 108евро накладки и дискове 104евро сложи и десет процента отстъпка и смятаи колко е наистина оригинала които се вгражда от ВАГ

доста пъти ве4е ми се слу4ва да изпращам 4асти от тук за бг ,с тая разлика 4е са малко по евтини и няма измама

- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maxee написа:И ти до колко си компетентен, че става дума за измама ?!
Скъпи ми колеги, приказвате на изуст!
Кои части са с еднакъв инвентарен номер? Къде е измамата?
Без да съм компетентен и запознат по темата с частите в UnitradeX искам да те попитам теб нещо.Това че в няколко поредни мнения "леко" се усеща че защитаваш въпросната фирма и хапеш всички изказали се по отношение на фирмата,цените,"далаверски части" и други...хм...почвам да си мисля че имаш някаква връзка във фирмата (няма да кажа че работиш там...).Та според теб коректно ли е ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
не мога да взема отношение за Юнитрейд,тъй като не съм ползвал услугите им.
но по отношение на другите дилъри-един пример за нещо елементарно-преди няколко дни изгубих полови ден време и изгорих поне 10л бензин да обикалям по така наречените "официални дистрибутори" за една най-обикновена задна чистачка за поло.
то не бяха аутоплюс,аутохит,аутоелит,киров ......и т.н.,няма такова нещо.
пълно безумие-официален дистрибутор да държи 2-3 вида чистачки на склад.
единствено на едно място се оказа,че има,чаках 4часа и ми доставиха чистачка с 5см по-къса(по каталог),а на друго ми предложиха доставка за 7дни от германия за 31 лева.
накрая когато вече ми писна отидох в Сакарауто,като минах през нас да взема повече кеш както се предполага- и кво се оказва-3минути,17лева и проблемът е решен.комплект предни чистачки аеротуин-41лв(вътрил съм се,преди месец купих за 62лв от официален дистрибутор)
така,че не знам за алтернативни части,алтернативни цени, ама тия "официални дистрибутори"вече задминаха по цени и фирмените сервизи.
но по отношение на другите дилъри-един пример за нещо елементарно-преди няколко дни изгубих полови ден време и изгорих поне 10л бензин да обикалям по така наречените "официални дистрибутори" за една най-обикновена задна чистачка за поло.
то не бяха аутоплюс,аутохит,аутоелит,киров ......и т.н.,няма такова нещо.
пълно безумие-официален дистрибутор да държи 2-3 вида чистачки на склад.
единствено на едно място се оказа,че има,чаках 4часа и ми доставиха чистачка с 5см по-къса(по каталог),а на друго ми предложиха доставка за 7дни от германия за 31 лева.
накрая когато вече ми писна отидох в Сакарауто,като минах през нас да взема повече кеш както се предполага- и кво се оказва-3минути,17лева и проблемът е решен.комплект предни чистачки аеротуин-41лв(вътрил съм се,преди месец купих за 62лв от официален дистрибутор)
така,че не знам за алтернативни части,алтернативни цени, ама тия "официални дистрибутори"вече задминаха по цени и фирмените сервизи.
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
И аз немога да разбера каква измама какво нещо .....
оригиналните части са си оригинални части просто и имено затова са по скъпи ....... и си е нормално това в всеки оторизиран сервиз на някоя марка оригиналните части са си скъпи също а и бих казал малко по скъпи от нашия си сервиз ...... имено и за това хората почнаха да си внасят и алтернативни части с гаранция .... а и отзад изцяло си направиха едно друго сервизче в което се правят сякви марки коли и части за тях ..... И се пак аз съм си доволен .....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”