Замръзнала кола :(
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Мазах със някакъв стик на Сонакс всички гумени уплътнения, ама тази сутрин бяха замръзнали вратите , та със спрея за размразяване на стъкла пръсках за да отворя
Имам Сонакс, имам глицерин, имам и парафин, последно с какво е най- добре да се намажат?
Тази сутрин и аз обикалях покрай колата..

П.П. ... само не ми казвайте с всичко...

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Със сигурност не трябва да се кара колата непочистена. Защото като се кара така от топлото се топи сняг/лед и всичко се мокри, влагата влиза навсякъде. През нощта замръзва и ето ти изненада.
На тройките това им е проблем - моята си замръзваше, ама само в най-големите студове. Влизах през задната врата, или предна дясна.
Най-кофти се получава когато вали дъжд или сняг точно преди да се спре за през нощта.
На тройките това им е проблем - моята си замръзваше, ама само в най-големите студове. Влизах през задната врата, или предна дясна.
Най-кофти се получава когато вали дъжд или сняг точно преди да се спре за през нощта.
А аз днеска влизам малко трудно се отвори, но стана все пак и пускам чистачките да разкарат снега на стъклото обаче те замръзнали, та викам я да излезна да разкарам снега сам. Обаче няма излизане и стоях като пълен капут 1 час в колата докато не се размрази стъклото и не отворих през него вратата. Много се издразних ебаси 

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
VW_forever написа:веселин написа:Мазах със някакъв стик на Сонакс всички гумени уплътнения, ама тази сутрин бяха замръзнали вратите , та със спрея за размразяване на стъкла пръсках за да отворя
Имам Сонакс, имам глицерин, имам и парафин, последно с какво е най- добре да се намажат?
Тази сутрин и аз обикалях покрай колата..![]()
П.П. ... само не ми казвайте с всичко...
Да и аз така

hooligans написа:има едни лубриканти за гумени уплътнения , доколкото знам вършат работа
Силиконов спрей,
по бензиностанциите ги има,
пръска се яко по всички гумени уплътнения и пей сърце!
Последна промяна от Asen_D на Вто 13 ное 2007 19:27, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Аз петък си купих силиконов спрей и още тогава напръсках уплътненията... уикенда (с големия сняг) нямах никакви грижи. Дори вчера се похвалих пред познати как вратите ми се отварят без грижи... Обаче тази сутрин в 6 часа всичките врати бяха залепнали
.
Отвориха се с малко дърпане.
Явно наистина вчера е влезнала вода при уплътненията и през нощта е сковала
.

Отвориха се с малко дърпане.
Явно наистина вчера е влезнала вода при уплътненията и през нощта е сковала

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”