Интересна тема... ха да видим какво ще стане накрая...
Колега... работиш ли по въпроса ?

Голям Проблем с КАТ
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
взе ли им имената
и номерата
пусни жалба срещу тях
как не са ти дали акта и са ти задържали талона
това епротивозаконно
отказа да подпишеш акта е твое право, намират си още едни свидетел който удостоверява с три имена и подспис че си отказал да го получиш и пак ти го връчват дори без твоя подпис
за съжаление така правят
мой случай преди години
направих нарушение наистина, но се държаха нагло, отказах да подпиша те не ми го дадоха и ми взеха талона и си тръгнаха
питах ги за имена и номера НЪЦ
на другия ден пих кафе и написах жалбица-бях записал номера на колата
по нарядния дневник намериха в тоя и тоя час кой е бил на смяна и къде
отидох при тях познах ги и некъв там шеф техен вика, айде гражданино да не си правим проблеми взаимни вземете си талона, акта се къса /как става тая рябота като вече беше написан не знам/ и по живо по здраво
вече не бях толкова бесен и се съгласих...сега си мисля че трябваше да карам докрай, ама не ми се занимаваше със съд
и номерата
пусни жалба срещу тях
това епротивозаконно
отказа да подпишеш акта е твое право, намират си още едни свидетел който удостоверява с три имена и подспис че си отказал да го получиш и пак ти го връчват дори без твоя подпис
за съжаление така правят
мой случай преди години
направих нарушение наистина, но се държаха нагло, отказах да подпиша те не ми го дадоха и ми взеха талона и си тръгнаха
отидох при тях познах ги и некъв там шеф техен вика, айде гражданино да не си правим проблеми взаимни вземете си талона, акта се къса /как става тая рябота като вече беше написан не знам/ и по живо по здраво
вече не бях толкова бесен и се съгласих...сега си мисля че трябваше да карам докрай, ама не ми се занимаваше със съд
- anirak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голям проблем с КАТ
Точно защото не ни се занимава със съд не довеждаме работата до край .Ченгетата на това разчитат знаейки чи не сме така добре запознати с материята с която работят и ни ебават както си искат. Затова паднат ли ти така както на този колега дръж здраво като булдог и докарвай работата докрай-ако всички постъпваме така ще си направим живота по лек!Pichaga написа:взе ли им имената
и номерата
пусни жалба срещу тях
това епротивозаконно
за съжаление така правят
мой случай преди години
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Акта май е невалиден,защото няма подпис нито на виновното лице нито на свидетел...обаче....другият полицай обаче по закон може да изиграе ролята на такъв и в съда думата му тежи и то много....
На теб ти трябва повече от 1 свидетел с които си пътувал в колата за да ги обориш.....
Трудна работа и можеш да загубиш повечко парички отколкото струва акта.....за нерви не говорим-полицаите не са чак толкова незнаещи колкото ги мислим понякога.....
Аз бих си платил акта и не бих си тровил живота с адвокати,защото те са далеч по-опасни
Избери по-малкото зло!
На теб ти трябва повече от 1 свидетел с които си пътувал в колата за да ги обориш.....
Трудна работа и можеш да загубиш повечко парички отколкото струва акта.....за нерви не говорим-полицаите не са чак толкова незнаещи колкото ги мислим понякога.....
Аз бих си платил акта и не бих си тровил живота с адвокати,защото те са далеч по-опасни

-
- Автомобил:
- Двигател:
"другият полицай обаче по закон"
Вярно, в новия закон пише някаква такава глупост, но:
1. Не съм убеден доколко това не противоречи на други закони, някой юрист да коментира?;
2. Мисля че другия може да е свидетел само за в самия акт, но не и за това че си отказал да го получиш. За това вече трябва трети да намерят!
Вярно, в новия закон пише някаква такава глупост, но:
1. Не съм убеден доколко това не противоречи на други закони, някой юрист да коментира?;
2. Мисля че другия може да е свидетел само за в самия акт, но не и за това че си отказал да го получиш. За това вече трябва трети да намерят!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zdrawej priqteliu az imah podobna slu4ka zasqkaha drug za prewi6ena skorost sprqhame i mi wzeha talona az i otnowo neprawomerno mi napisaha akt ne go podpisah ne mi dadoha da dam obqsnenie moq sywet e dai 50 lewa na adwokat da ti napi6e obqsnenieto na men mi wzeha 4ak knijkata no sled namesata na adwokata toi znae kak da napi6e jalbata i se podawa w tri ekzemplqra za whodirane ediniqt ostawa pri na4alnika na rpu-to wtoriqt se nosi w kat i tretiqt ostawa za tebe ako te sprat uspeh
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Пловдивските ченгета верно са полудели , май събират за 13-а заплата , бая хора изгоряхме тия дни и то все за глупости (аз лично нямах документи за колата която карах в момента на спирането от органа ) и на фона на това нещо, полувината град е разкопан заради газифицирането и се чудим как да не падаме в тия ями змейски
добре че е зима и съм с високи гуми иначе до сега да съм си направил джантите на квадрати 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, ама не Дуде.
Мен така ме преебаха.
Написаха ми акт. Написах възражения и се подписах и тези нагли копелета вместо да ми дадат моя екземпляр, след като съм се подписал почнаха да дописват нарушения, който не съм направил. Е на право побеснях. Грабнах ми кучана и почнах да крещя гневно. След млко се осъзнах, че може да ме заключът и им ги върнах да дописват.
За това момчета и момичета на акт не се подписвайте под индиго !
Написаха ми акт. Написах възражения и се подписах и тези нагли копелета вместо да ми дадат моя екземпляр, след като съм се подписал почнаха да дописват нарушения, който не съм направил. Е на право побеснях. Грабнах ми кучана и почнах да крещя гневно. След млко се осъзнах, че може да ме заключът и им ги върнах да дописват.
За това момчета и момичета на акт не се подписвайте под индиго !
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”