Според мен при изброените условия/гуми,каско и др./си заслужава,но трябва и да те влече.
Аз утре ще купувам Голф и ми хареса още от начало,а и си е въпрос малко на късмет с колите,колкото и да я гледат никои не може да ти каже как е карана ,къде и т.н.,освен ако не си я купил нова.
Въпрос за Passat
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- ickatagolf
- Автомобил:
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Маншона го сменяй веднага - на минутата; за спирачките какво - накладки, ли, дискове ли ? Руснаците споменават за някакви проблемни уплътнителни шайби от мед, които трябва да се сменят с алуминиеви (или обратното беше) - не издържали на нашите (техните) солени зимни условия. Но може това да е за по-старите модели.
Би било добре да се погледне с VAG-COM и двигателя. Също и на кутията (скоростната) не е лошо да се направи една диагностика (доколкото може - не съм запознат с тях).
Честно да си кажа, цената за всичките тези екстри ми се струва малко ниска (но нямам обективен поглед на цените в последно време), и си мисля че отнякъде може да изскочи нещо проблем (дано се лъжа !).
Би било добре да се погледне с VAG-COM и двигателя. Също и на кутията (скоростната) не е лошо да се направи една диагностика (доколкото може - не съм запознат с тях).
Честно да си кажа, цената за всичките тези екстри ми се струва малко ниска (но нямам обективен поглед на цените в последно време), и си мисля че отнякъде може да изскочи нещо проблем (дано се лъжа !).
- ickatagolf
- Автомобил:
- Двигател:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поздравления, действително ако всичко и е наред това си е нормална цена. И мен като ме чуят че съм броил 6 евра в германско за моята, силистренските селски гъзари почват да се смеят, ама това е то... харесал съм я, платил съм и парите, кефи си ме и така!
Сега относно въпроса с климатроника: Не може да го накараш автомобила хем да топли купето, хем климатроника да е изключен. Няма начин просто. Ако искаш на мах топло да ти работи (се едно врътката да ти е на макс ляво) натискаш червения бутон на климатроника докато там където и температурата ти изпише НІ и това е! Успех!
Сега относно въпроса с климатроника: Не може да го накараш автомобила хем да топли купето, хем климатроника да е изключен. Няма начин просто. Ако искаш на мах топло да ти работи (се едно врътката да ти е на макс ляво) натискаш червения бутон на климатроника докато там където и температурата ти изпише НІ и това е! Успех!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”