Тасове хвърчат кат за световно !

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 10 дек 2007 16:03

Rabbit_TDI написа:Свински опашки :lol: , или лети джанти на старо :wink:

Това щях да напиша и аз.
Лети джанти... :lol:
Аз от 3 зимни сезона си карам с 15 левови тасове на железните (зимни) джанти. Чак тази година почнаха леко да се поначупват...
"Оригиналните" тасове не ми харесват. "Неоригиналните" също не ми харесват, ама поне не са толкоз скъпи. А най не ми харесват голите железни джанти...
Ама зимата няма да карам с летите!

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 10 дек 2007 18:04

Днес щях да купя , ама не остана време ! да ги видим дали ще хвърчат ! от Прктикер

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 10 дек 2007 18:09

longora написа:Оригинални тасове за VW Passat от Porsche Sofia Iztok са 40лв - много се зарадвах като чух цената докато не разбрах че това в цена за брой!!..

Тия са луди! Че то по-добре да дадеш още малко пари, и да си купиш някакви по-обикновени лети джанти на старо за зимата :roll:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 10 дек 2007 18:15

Точно това и аз викам колега за 40 лева леле, малеее ! :D Поне някое менте да стои да не хвърчи на завой затова тези от Практикер полседно ги изпровам ако и те хвърчат , слагам О.З тата и тръгавам не ми интересува зима нищо ! :drive

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 10 дек 2007 18:23

ACCELERATOR написа:
longora написа:Оригинални тасове за VW Passat от Porsche Sofia Iztok са 40лв - много се зарадвах като чух цената докато не разбрах че това в цена за брой!!..

Тия са луди! Че то по-добре да дадеш още малко пари, и да си купиш някакви по-обикновени лети джанти на старо за зимата :roll:

:да: -лети джанти на стро по 200-300 лева с лопата да ги ринеш.Изправяне на джанти под път и над път.Не виждам кво спестяваш като караш зимата със стоманени джанти ,че и със тасове - освен да си гледаш колата грозна :cry:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 10 дек 2007 18:48

Баща ми наскоро си продаде едни лети джанти супер яки, 2-ни петолъчки, 14" (което ги прави доста подходящи за зимно ползване с по-високи гуми) за 260лв, дори с летни гуми на тях, Yokohama.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 10 дек 2007 18:58

Не знам дали не е офф-топик, ама все пак често съм се чудил, като направиш баланс на железарки с гумите и после им плеснеш тасовете, къде отива баланса?
Извинявам се за офф-а.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 10 дек 2007 19:06

Да така е и то как дори един приятел ми говори има голфче и ми вика от тасовете , че като карал с 120 му треперило кормилото :roll: леле какво да кажа . Ми и аз какво да кажа за 1 месец 3 комплекта ми се загубиха по пътищатата ! :D И не искам да ги връзвам с тези св. опашки ! много грозно беее :( ! Мммм да видим тези от Практикер като ги купя дали ще са летяща чиния но съмнява ме да не са !

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 11 дек 2007 12:59

Карай без тасове - аз миналата зима ен можех да я понасям колата без тасове, но сега съм спокоен че за лятото има лети и си перкам по черни железарки :)

Citoject
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Citoject » Вто 11 дек 2007 20:43

longora написа:Оригинални тасове за VW Passat от Porsche Sofia Iztok са 40лв - много се зарадвах като чух цената докато не разбрах че това в цена за брой!! Сега си карам без тасове и верно че мяза на военен джип ама на лято нали пак си слагам летите джанти и не ми пука вече. Такаче най-добре си ги дръж ламаринените джанти за зимата и си вземи хубави лети за лятото и това е ... повече не му мисли. Втората причина която ме спря да си купя тасове освен че са адски скъпи е че някоя сутрин може да си видя колата без тях ... щом свиха мигачите на голфа .. тасовете ли няма да вземат :)

Сори за тъпия въпрос...ама защо не е добре да се кара зимата с лети джанти?

Потребителски аватар
vladson
Автомобил: VW Sharan
Двигател:

Мнениеот vladson » Вто 11 дек 2007 21:45

Колеги аз ходих днес до Практикер, тъй като и аз си търся тасове и там изборът е изключително беден. Освен това са мнооого грозни моделите, които са налични.
И освен това има само 13" и 14".

Информацията е за Практикер в Дружба-София.

Идеята за някакви стари "летни" джанти звучи добре.
Някой може ли да сподели опит от къде бих могъл да намеря такива 15" 5/112 за разумни пари? Така със сигурност няма да губя повече тасове...

В.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 11 дек 2007 21:58

Достатъчно е да следиш раздела "Продава " във форума.Иначе на колегата ми му намерих 14' лети от Карловска гумаджийница за 130 лева.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Вто 11 дек 2007 21:59

не че нещо ама тва за ламаринените зимата летите лятото са малко ала бала работи.При мене поне лятото се е случвало да влизам в дупките повече отколкото зимата,гаранция няма каква е застраховката че няма да ги изпраскаш и лятото по нашите калпави пътища??
Просто по-внимателно каране трябва и тва е.

Потребителски аватар
MasteR_G
Автомобил: AUDI A3 1.8T
Двигател: AGU 1999

Мнениеот MasteR_G » Вто 11 дек 2007 23:43

Колегата от Русе,моля се да не се засичаме в кръговото че да не вземеш да ми се ядосаш нещо и да почнеш да ме замерваш с тасове :roll: :ppPPp

:офф

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 12 дек 2007 0:36

Хахаха нали от Русе съм :P мммм . Ааа еб#л съм му , карам със летиде джанти озита вкарах ги бол#ме фар# ! Поне ще ми е готено по точно вече ги вкарах ! какво да правя пък ако нещо дойде лети джанти по-евтинки ще се "хвърля" и ще ги взема ! :drive ! Сега съм супер весел О.З със зимните гуми са много яки !

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”