Милослав написа:Дунев .... аман - нищо не става там , ама нищо.
Не сте съвсем прав колега.Имат много добра техника въпроса е че няма кой да работи с нея

predel написа:Колата ми е Венто 93 г, моно-инжекция, 85 к.с.,Колата не може да загрее до оптималната си температура, четоxфорума навсякаде пише за термостат. Днес отидох в Дунев сервиз да сменя термостата и след 2 часа отидох да си я взема. Там механика ми каза, че проблема не е бил в термостата, колата пак не можеше да загрее повече от 70 градуса. Обясняваше ми за някаква смяна на гарнитурата на колата, че май там бил проблема, която щяла да струва 600 лева труд и материали, и разбира се му се изсмях. Да ви моля да ми дадете някакво мнение каква може да е пречината да не загрее и с новия термостат или са ме прецакали?
predel написа:Колата ми е Венто 93 г, моно-инжекция, 85 к.с.,Колата не може да загрее до оптималната си температура, четоxфорума навсякаде пише за термостат. Днес отидох в Дунев сервиз да сменя термостата и след 2 часа отидох да си я взема. Там механика ми каза, че проблема не е бил в термостата, колата пак не можеше да загрее повече от 70 градуса. Обясняваше ми за някаква смяна на гарнитурата на колата, че май там бил проблема, която щяла да струва 600 лева труд и материали, и разбира се му се изсмях. Да ви моля да ми дадете някакво мнение каква може да е пречината да не загрее и с новия термостат или са ме прецакали?
psstv18rp написа:Само термостат може да е според мен. Или индикатора да лъже.
Просто ако термостата е затворен няма начин да не загрее колата.
Пипни долния маркуч към радиатора, трябва да е студен. Ако е топъл - значи термостата си седи отворен и най-вероятно в сервиза са те "нае..ли".
sashoskiora написа:Водна помпа.......
DAXC написа:predel написа:Колата ми е Венто 93 г, моно-инжекция, 85 к.с.,Колата не може да загрее до оптималната си температура, четоxфорума навсякаде пише за термостат. Днес отидох в Дунев сервиз да сменя термостата и след 2 часа отидох да си я взема. Там механика ми каза, че проблема не е бил в термостата, колата пак не можеше да загрее повече от 70 градуса. Обясняваше ми за някаква смяна на гарнитурата на колата, че май там бил проблема, която щяла да струва 600 лева труд и материали, и разбира се му се изсмях. Да ви моля да ми дадете някакво мнение каква може да е пречината да не загрее и с новия термостат или са ме прецакали?
Преди 1-2 седмици, колега от форума, който кара пасат беше написал, че след смяна на термостата, колата му пак не е загрявала. Оказало се, че проблема е бил в избила гарнитура на главата. След смяна на гарнитурата и шлайф на главата проблема се е оправил. Но този ремонт не струва 600 лв. , по слоро около 100 лв.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Geko, Google [Bot] и 87 госта