Новото Поло...дали ще е удачна покупка ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 31 дек 2007 13:46

Иначе от малкия клас един симбол би ти свършил работа:)

Не знам защо но на твое място бих се замислил за някой автомобил втора употреба:)

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 31 дек 2007 13:47

Astra :049: :049: :049:

Човека иска хубава и чисто нова кола :D

Полото е най-добро за тия пари и 1000лв. гориво ,екстра :)

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Пон 31 дек 2007 13:48

GodLike написа:Нищо му няма на Полото само дето е с 3 врати :?

а 60-те коня ? мисля че това е доспа по тревожно.... 0-100 16.5сек :(

колега в тоя линк същото поло е 17 бона.....
http://vw.newcar.bg/VW-Polo-1.2-60p.s.- ... kl387.html

мисля че този вариант е доспа по добръ.. по-мощен но и по скъп
http://vw.newcar.bg/VW-Polo-1.6-105p.s. ... kl394.html

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 31 дек 2007 14:25

за семейна кола си трябват 4 врати задължително. Нещо не намирам Поло-комби или седан на сайта, но това е минимума като размер за семейна !
Вариант - Фабия комби? от 19К са моделите с климатик, ако някой се ориентира къде са Поло-комби на сайта?!
Освен ако иска Полото за 2-3 години и после да вземе друга.
Според мен по-добре за 20 бона да се вземе кола от по-горен клас на 2-3-4 години :P . Колегата mladvampir да каже кое е по-семейна кола - нов и по-скъп Ярис или кола крас С/Д на 3г. :)

Последна промяна от restless на Пон 31 дек 2007 14:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Пон 31 дек 2007 14:31

Сега бях до HAAS да гледам но беше затворено и зяпах Поло-то само през оградата. Много ми харесва на визия... Красавица е просто. Търся да гледам някакви краш тестове защото за мен е едно от най-важните неща да е сигурна колата. Колегата да не се обижда, но трябва да ми подарят Орел, че да го карам :) Иначе такова Поло втора употреба къде е смисъла ? Двеста процента ще има някакъв проблем колкото и незначителен да е, а пък и имам нещо друго в главата, след няколко години като излезе нов модел, ми взимат старото и ми дават новото с доплащане и цял живот си караш нов VW което си е супер от където и да го погледнеш. Гледах не промоционалните, с малко по-голям двигател, 4 врати, накачих си малко екстри и излиза към 22 000 лева. На лизинг ми се струва супер за 3 години примерно да си го изплатиш. Пък тия големи мотори дето всички се хвърляме на тях ще са много до време, за мен бъдещето е на малолитражките, като станат застраховките като в Италия, да ми струва колкото колата, като го засиля култовия пет цилиндров двулитров двигател и в автоморгата... 1.1 или 1.4 за градски условия перфектно, ниски данъци, ниски застраховки, верно на дълъг път кофти, ама ако си караш семейството ще караш нормално, с позволената скорост и далеч няма да издъхне Поло-то според мен. Само не знам, никога не съм си водил таралясника на официален сервиз какво е положението, стават ли за нещо сервизите в София основно ме интересува ?

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пон 31 дек 2007 15:07

Колега...като си решил вземай го това поло....няма какво да се чудиш...докъто се чудиш времето си минава и на дърти години ли ще караме нови коли...виж само с 4 врати да е за семейството...че моята е с три и беше добре с едно дете...ами живот и здраве февруари ставаме четирима и не ми се мисли....но ще си карам стария опел с четири врати и наистина голям багажник но нещо не ме кефи ....било малко полото..много важно...карам 5-6 модела коли служебни и най лесно в града е с най малката....няма задръжки по отношение на паркирането...а с големите коли въртя като гламав 30-40 мин. по центъра на Пловдив и час-час и половина в София да паркирам...Полото е идеално

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 31 дек 2007 17:39

G3 написа:
GodLike написа:Нищо му няма на Полото само дето е с 3 врати :?

а 60-те коня ? мисля че това е доспа по тревожно.... 0-100 16.5сек :(

Супер са си 60-те коня. За градски условия е перфектно :wink: Не всички сме рейсъри :idea:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 31 дек 2007 17:42

Новото поло само ГТИ вариант ми се нрави :wink: Хем икономично, хем достатъчно пъргаво :idea:

Потребителски аватар
deejey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deejey » Вто 01 яну 2008 0:56

На кратко аз имам Polo Sedan 2005 вози по добре от новото, което е само с променена предна форма но окачването и интериора е същия. Карал съм Astra H и мога да кажа, че вози по добре :) от Polo-то. И все пак съм доволен от моито за сега скоро ще му пъсна снимки само да му доиде музиката, фаровете и джантите ;)

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Вто 01 яну 2008 4:22

Аз не съм състезател, искам да си возя БЕЗОПАСНО жената до работа, да пазарувам събота от Метро, да ходя до морето два пъти в годината и един път до Боровец. Верно е, че всеки гледа различно нещо в една кола, но в сравнение със Ситроен C1, Пежо 107 и Тойота Айо (или както там се чете) както и с Рено Клио ме интересува вашето мнение...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 01 яну 2008 9:08

Сравнение не може да има - ВАГ, това е истината. За градска кола дето ще вози детето и жената е перфектна, само да е с 5 врати, че иначе ще се ядосваш доста! Успех и кат земеш нещо пускай снимки!
И честита нова година на всички!

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 01 яну 2008 10:04

С колегата TomCat се возихме на тест драйв-а на Порше София в новото поло - 1.4 75hp. Машинката е учудващо широка отвътре и е много, ама много вървежна за конете си. С 4-ма човека си се "пържеше" много добре. :D

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Вто 01 яну 2008 12:32

Ако се колебаеш за избора на мотора: Взимал съм старото Поло с кръглия фар под наем, колата беше на 8 км като я взех (сиреч нова) с 60 коня и 140 си ги поддържаше с 5 човека на магистралата без проблем. Бях доста изненадан...

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Вто 01 яну 2008 14:28

Не мога да намеря из нета краш тестове и ревюта на тема сигурност за Поло-то, някой ако знае някой сайт да помага :-) А колкото до 60те коня, ще минем с един приятел тия дни пак през HAAS и мисля, че не ми дадът да покарам малко хайвана :-)

ikonoma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ikonoma » Вто 01 яну 2008 15:22

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”