Новите цени на горивата.....!?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 04 яну 2008 15:15

boi4eto написа:
kickd0wn написа:
santo_trafficante написа:

екстра са :wink: и зимата е супер :wink:
движението в София така ми харесва :D

Точно така, ако може 6 месеца да е зима в София, та всички дърти котури да не палят и да не мърдат.

Не така грубо де,и ние сме хора!

така си е колега и аз сьм ора ....
добре че пали барачката че незнам иначе
да живее голф 2,или поне засега само за него има парета :drive

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 04 яну 2008 15:59

paralesko написа:чувства се че от как е студено няма толкова коли прав е колегата повече студ по малко бараки по улиците

и аз се кефя на пътната обстановка - тъкмо и няма малоумници по улиците и леваци.

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пет 04 яну 2008 16:22

boi4eto написа:
kickd0wn написа:
santo_trafficante написа:

екстра са :wink: и зимата е супер :wink:
движението в София така ми харесва :D

Точно така, ако може 6 месеца да е зима в София, та всички дърти котури да не палят и да не мърдат.

Не така грубо де,и ние сме хора!

Sorry, не съм искал да засегна никой. Разбира се че всеки има право да кара кола, но според мен в София е пълно с бараки, които първо са адски стари и второ само заемат място по паркингите. Пред блока ми има място за 10-15 коли, 3 от тях са тоталки и само си стоят там, я се присети някой да отиде на село от време на време. Отклоних се малко. Хайде да не съм нахален яка зима поне до края на февруари. ;)

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Пет 04 яну 2008 17:10

maiz написа:Е аз слагам алпин дизел на 2.24 така че 2.16 не ме плаши, а и 3.00лв да стане пак ще ги караме тези коли ... просто няма начин.

Мн тъничко го слагаш тоя алпинец :shock Аз под 2.30 планински дизел немога да намеря никъде :shock Ще се слага метан на дизела :P

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 04 яну 2008 17:16

Само знам, че по-евтино няма да става. Всичко поскъпва и горивата и храната...

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 04 яну 2008 17:35

Паленето си е до подръжка ,не до години ,може и Г4 да караш ама като си мърляч и не знаеш кое под капака какво е пак няма да ти върви колата и ще те лаят кучетата,ама не това беше темата ,а как една шепа хора си правят каквото си поискат и спекулират по най-безцеремонен начин с иначе тъпичкич и мълчалив българин и тва ако е българия/нарочно пиша българия с малка буква,защотот не заслужава друго/И в крайна сметка какво става хитрите си хващат багажа отиват на запад и са добре ,а тези които искат да останат какво правят......?Нищо не им остава освен и те да си хванат торбичката и пътя....е и тва ли е начина бе мамка му...........защо никъде не правят така на запад?
И кво като се дига петрола кво,преди време като се беше вдигнал пак издъниха цените яко и след тва като взе да пада бензина пак толкоз,същата работа с брашното там поне нещата ги следя защото ми е свързано с работата същата работа,всичко е СПЕКУЛА и МОНОПОЛ и най-вече последното.Как става така,че по едно и също време на всички бензиностанции всички горива са на едни и същи цени до стотинка.Пак ще спомена за една бензиностанция която продаваше винаги по евтино с по 5-6 ст и заради това им бяха спрели доставките за няколко месеца ,Шел и ОМВ не разрешавали да им се подбива пазара...е тва кво е!
А вие пичове си викате еби му майката аз имам пари и 4 лв да го направят ще го карам пък и тогава бедните няма да си карат колите и ще е по-спокойно по улиците........нямам думи!

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пет 04 яну 2008 17:36

лошото е, че няма как да променим това повишение. Аз лично сипвам бензин, нямам газова и не съм имал и ще продължа, колкото и да се дигне. За съжаление много от хората преминаха на газ, което разбира се показва, колко сме " богати ".

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 04 яну 2008 17:54

Бензина,дизела и газта се вдигат а заплатите си стоят все така.Бедни сме защото разходите се покачват(храна,ток,вода и други нужни нужди),а приходите все си стоят на едно място.Тези които работят като по-ниско стоящи не взимат по-високи заплати,а по-високо стоящи(бизнесмени,баровци и т.н.) от джобовете им капят пари а още наливат.И тогава защо тези мутри имат по 20 коли от които 10 са излезнали преди 1 месец в някой автосалон,а другите 10 са по над 100-200 хиляди.За тях бензина ако ще да стане и 10 лева ще си карат.

Решението е:Почваите шофери на некой баровец,хем ще карате хубааа кола,хем ще обикаляте където си искате.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 04 яну 2008 18:19

russonera написа:Бензина,дизела и газта се вдигат а заплатите си стоят все така.Бедни сме защото разходите се покачват(храна,ток,вода и други нужни нужди),а приходите все си стоят на едно място.Тези които работят като по-ниско стоящи не взимат по-високи заплати,а по-високо стоящи(бизнесмени,баровци и т.н.) от джобовете им капят пари а още наливат.И тогава защо тези мутри имат по 20 коли от които 10 са излезнали преди 1 месец в някой автосалон,а другите 10 са по над 100-200 хиляди.За тях бензина ако ще да стане и 10 лева ще си карат.

Решението е:Почваите шофери на некой баровец,хем ще карате хубааа кола,хем ще обикаляте където си искате.

да бе да не знам кога щте се прибера и да му слугувам
супер сьвет няма що..

тия се казват гьзоблизци имах един такув в последната фирма,шефе тва шефе онова..... баси хората

сега си бачкам за себе си и ми екстра,моге да сьм бачкатор ма сам сьм си шеф

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Пет 04 яну 2008 18:24

По тая логика да станем такшиши,взимаш на лизинг един голф 5-ца слагаш метан,апарата и помпата и карашшшш.

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Пет 04 яну 2008 18:37

абе и тва не е работа ... те някои кога стрелят не се целят само отзаде в седалките ;)
ПП: та по въпроса за горивата, се тая и 3 лева да стане - нямаме избор, само дето тогава на кафе ще ходя пеш а не с кола :) затова решението е някакво икономично дизелче дет гълта 5-5.6-6 на сто и в града да скача до 7 :) (аз съм така и ми е добре)

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 04 яну 2008 19:10

да бе да не знам кога щте се прибера и да му слугувам
супер сьвет няма що..

тия се казват гьзоблизци имах един такув в последната фирма,шефе тва шефе онова..... баси хората

сега си бачкам за себе си и ми екстра,моге да сьм бачкатор ма сам сьм си шеф

Колега.Да си ме чул да се мазня на някой.Просто това беше в следствие от написаното по-горе(макар и да беше кати базик).Ма май не си ме разбрал.Разбирам те че за всеки си е по-добре да си работи за него.Тук напълно те подкрепям.Ти кво мислиш,че аз ги подкрепям много тея дето си опраят работата с връзки.Направи неква катастрофа в която е виновен и ОП изяжда го тоз дето е без връзки или просто казано с кола под 20 бона.Пример с този М.Ставийски.Така че успех ти пожелавам в предстоящите ти начинания.Явно си ме разбрал грешно.Няма за ко да се мазня.Просто го казах като на базик.Айде със здраве.

Потребителски аватар
GOLF@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF@ » Пет 04 яну 2008 19:58

Днес на новините в Германия казаха, че бензина до четири години трябва да стене 4€ литъра.

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Пет 04 яну 2008 20:01

а газта вдигнали ли са я тази нова год. или само бензина и дизела? нали миналата не я вдигнаха

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 04 яну 2008 20:11

Друго трябва да се направи - да престанат всички да си пишат колите фирмени и да не плащат ДДС върху горивата! :evil: :evil: :evil: Така акциза няма да се вдига през 3 мин.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”