Добър ли е Vw golf 3 1.8i synchro
- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
kacho написа:взимай колега, читава е, само с поддръжката правилно си направи сметката
Колега,за поддръжката си имам доверен човек,а което мога сам ще си върша(много съм запален по техниката).Само че сега си мисля,че ако я взема от България ще ми излезе както от Германия и си търся оттук,без това имам още доста до книжка.
Колко според вас е нормалната цена на Голф 1.8 бензин синхро от България?
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Още нещо,колеги.
Какъв туниг може да се направи,нещо по-евтино като стопове,стерео,джанти... и ако някой знае и е правил да каже колко му е излезнало всичко.(редактирано!)
Кажете нещо за чип-тунинга-колко вдига мощността и колко струва специално за 3ката 90 коня.
Колко смятате,че е нормалната цена за голф 3 синхро?
Какъв туниг може да се направи,нещо по-евтино като стопове,стерео,джанти... и ако някой знае и е правил да каже колко му е излезнало всичко.(редактирано!)
Кажете нещо за чип-тунинга-колко вдига мощността и колко струва специално за 3ката 90 коня.
Колко смятате,че е нормалната цена за голф 3 синхро?
Последна промяна от golf3_synchro на Вто 15 яну 2008 20:47, променено общо 1 път.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
аз съм напълно ЗА това да не правиш домашен тунинг а да ги вложиш в колата (филтри, ремъци, Гориво, и подобни глупости)napster написа:Айдеее още не си я купил и я тунингова!!! Съветвам те преди да тръгнеш да си "тунинговаш" колата да разгледаш няколко теми на колеги с много красив и изчистен тунинг. Не я прави Перник performance

- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Пироне, ама сменяш за VR6 нал, хе хеех
golf3_synchro- обади ми се, да пием кафе да ти обясня някой работи, стига гърмя на посоки или ако искаш ела на тея сбирки
ЦЪК и ще научиш мноо работи, к'о ти трябва, от де мое да се вземе, кое ново кое секъндхенд
golf3_synchro- обади ми се, да пием кафе да ти обясня някой работи, стига гърмя на посоки или ако искаш ела на тея сбирки
ЦЪК и ще научиш мноо работи, к'о ти трябва, от де мое да се вземе, кое ново кое секъндхенд
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”