Променливо газоразпределение

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 05 юли 2005 8:49

M4r1qn написа:Когато порасна и си закупувам втора кола ще си взема Алфа :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: онзи ден разглеждах Алфа (146 мисля беше) с 1,3 боксеров мотор - страхотия - произведение на изкуството.

Не се хвърляй на боксер -поне на Алфите са с малък живот на двигателя.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 05 юли 2005 13:22

Аз пък вчера скъсах една такава на равното тука в Люлин... разпрах я като нищо :))) Сигурно нещо не е бачкало както трябва, щото човека даваше яко газ, сложил някви ауспуси спортни, много бучене, малко вървеж... та щом аз с 90 кс я скъсах, начи не е наред.
бай дъ уей, не съм чувал алфа с променливо газоразпределение... значи имало и такива животни :) gruebel

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Сря 06 юли 2005 11:33

M4r1qn написа:Когато порасна и си закупувам втора кола ще си взема Алфа :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: онзи ден разглеждах Алфа (146 мисля беше) с 1,3 боксеров мотор - страхотия - произведение на изкуството.

вчера мой познат наведен над почти новичкия си и вече повреден автомобил и гледайки мойта скромна, но здрава джетка дълбокомислено заключи: колите до '95-та са правени от инженери, а тия след това от дизайнери :lol:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 06 юли 2005 20:00

FLY написа:

вчера мой познат наведен над почти новичкия си и вече повреден автомобил и гледайки мойта скромна, но здрава джетка дълбокомислено заключи: колите до '95-та са правени от инженери, а тия след това от дизайнери :lol:

Maй си доста прав няма вече"железни коли" икономията става водеща в производството за сметка на издържливост и надежност.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Сря 06 юли 2005 20:17

http://alfa-romeo.com/166_1.htm
В консуматорско общество няма нищо лошо да покараш и да хвърлиш. Дай боже всеки му - иначе Г2 :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”