ИСКАМ ДА СИ КУПЯ GOLF 3, 1.6i, 97г. 101 коня

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Re: ИСКАМ ДА СИ КУПЯ GOLF 3, 1.6i, 97г. 101 коня

Мнениеот dj_nako » Вто 22 яну 2008 23:16

Bullet_1 написа:Здравейте, аз съм новак и искам няколко мнения ако може да ме посъветвате.
Досега карах рено 19, и искам да си купя гореупоменатия голф 3 1,6и, 97г , 101 коня.
Дали точноп този модел е ОК??
и може ли нещо повече да ми кажете за него, че незнам много
Благодяра ВИ предварително

мога да те уредя с същия голф.един приятел си продава неговия за 4500.ако искаш пиши л.с. да ти дам неговия скайп.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 22 яну 2008 23:29

взимай, добри са, а и не харчат толкова много, зависи с какъв номер обувки си :D

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 23 яну 2008 0:18

skotis написа:
canyoubounce написа:
snoopgod написа:
sick_fuck написа:
canyoubounce написа:Аз не мога да кажа, че сам голям разбирач, но ти казвам не купуваи голф :)

Щоооо ??? :roll: :twisted:
щото е фен на пасат :lol:

Прав си фен сам на добрата возия и на голямата кола :) а и чесно да си кажа ми писна от тия бързи голфове по улиците на София

Писнало ти е щото все те задминават :ble: А по темата: едно приятелче има такъв голф и май е доволен, но май е по-добре 1.8, 90 конювия

Може да развиеме точ въпрос на дълго и на широко но не тука :) А ако съдя от поста ти ти също караш голче нали ? 1во не ме интересува кои ме задминава и кои не, въпроса е в хората с тия голфчета по улиците и за какви се мислят на пътя, и 2ро като карам пасат не значи че тоя пасат не върви нали ?
Извинявам се за офтопика :wink:

п.п Говора за Голф 3

Потребителски аватар
valcosel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valcosel » Сря 23 яну 2008 10:16

Колега аз имам пасат с тоя мотор АЕК ! Много думи изприказваха куц кон и прочие.Сложих си газов инж. перфектен е!Представям си голфа с такъв мотор слагаш газ инж и си супер!Някои казват ама инж да кеф цена няма.Не бързай избери си хубава голфара,музика,мадами и газзззз :drive

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Чет 24 яну 2008 11:47

andonov написа:Много е куц - вървенето с разхода е обратно пропорционално при този мотор :lol:

Нещо си се объркал!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 24 яну 2008 11:59

canyoubounce написа:
skotis написа:
canyoubounce написа:
snoopgod написа:
sick_fuck написа:
canyoubounce написа:Аз не мога да кажа, че сам голям разбирач, но ти казвам не купуваи голф :)

Щоооо ??? :roll: :twisted:
щото е фен на пасат :lol:

Прав си фен сам на добрата возия и на голямата кола :) а и чесно да си кажа ми писна от тия бързи голфове по улиците на София

Писнало ти е щото все те задминават :ble: А по темата: едно приятелче има такъв голф и май е доволен, но май е по-добре 1.8, 90 конювия

Може да развиеме точ въпрос на дълго и на широко но не тука :) А ако съдя от поста ти ти също караш голче нали ? 1во не ме интересува кои ме задминава и кои не, въпроса е в хората с тия голфчета по улиците и за какви се мислят на пътя, и 2ро като карам пасат не значи че тоя пасат не върви нали ?
Извинявам се за офтопика :wink:

п.п Говора за Голф 3

виж заглавието !
някой да пита за маршрутка тука?
пък кое е бързо и бавно не се решава във форумите.
така че, ако не си имал такъв голф не пиши спам!
а ако ти е писнало от бързи голфове по улиците - ми проблема си е твой. а никой не те питал какви проблеми имаш

ПП: ако си мислиш че пасата ти върви - съгласен съм да се пуснеме ако си сток. :idea: :idea:

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ллл

Мнениеот XIKS » Чет 24 яну 2008 18:12

andonov написа:Много е куц - вървенето с разхода е обратно пропорционално при този мотор :lol:

колко време си карал тоя мотор колега :?:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”