Morskia написа:Колеги ПОНЕЖЕ МИ ПИСНА ВСЕКИ ВТОРИ ДА СЕ ПРАВИ НА ТЪРГОВЕЦ В БЪЛГАРИЯ!
Ето го въпросния кабел който идва от HONK-KONG до BULGARIA за 10 дни!
Някъде тук из форума попаднах на препратка до audi форума и там видях обявите за кабели - То не бяха обещания за доставка до вкъщи то не бе чудо като цените варираха от 40--80 лв.
Поръчах този и той дойде
То бива ама да ставаме богати от някъкви си кабелчета.....вместо да си помагаме тук из форумите! Така че първо търсете преди да поръчвате!
P.S. - Кабелите които продават се вземат от там - не са с по-различно качество или произход!
Аз ги продавам във форума на Audi. Чак пък лъжливи обещания не съм давал, доста колеги си взеха от мен интерфейси. Колегата беше записан, но не стигна бройката до него... за което се извинявам, но такива са ми възможностите.
Продавам ги по 40лв.. Изпращам с тях диск с необходимия софтуер, крак и кратко ръководство на български и английски.
Имам печалба в доставката, но като сложи разхождане до куриер, тестване (някои не тръгват), разясняване на това как се инсталира и за кои коли стават, писане на дискове, опаковане и др. подобни сериозно се замислям дали да ги доставям още.
Доставям малко бройки поради „митнически" съображения. А тези USB KKL се взимат много, в момента имам само HEX-USB+CAN 607.3.