wili98 написа:StanTheMan написа:RadWeld на Holts е истината. Сипах го преди 3 седмици и от тогава не съм текъл! Времето само ще покаже.
До сега негативно мнение (от някой, който го е ползвал, а не от такъв дето само си мисли, че трябва да запуши цялата охладителна система, парното, главата, двигателя,... а защо не и колекторните тръби после

) не съм чул.
8 и нещо от ОМВ.
Успех!
е малко ли се изказаха колеги..с негативно мнение..
да ти кажа какъв е резултата от подобни присадки:
1. Работят САМО докато са вътре.. смениш ли антифриза.. тръгва с двойна сила..
2. Запушват парното.. ама наистина го запушват..
3. Вадил съм около 15 см.. твърд гнилоч.. от маркучето за автоматичният смукач на Г2... ръчках с тел като бесен... и отделно почиствах авт. смукач...
4. Температурният режим на колата ВИДИМО се повишава...особенно при по-стари дръгели..
ами в общи линии.. тези добавки са да закърпиш положението за месец два, докато сложиш нов радиатор.
С цялото ми уважение към старите кучета с голям опит искам да кажа, че за хора като мен, които нямат време и нерви да се занимават със смяна на радиатор (което никак не е лесна работа според мен)
и им се налага да дават поне по 10-20 лева на месец за антифриз и всеки ден да дебнат колко течност са загубили, това с добавките си е решение на проблема (било то и временно).
Като намеря време и пари може да седна и да реша проблема както трябва, но за сега съм доволен. Аз съм го написал: Времето ще покаже.
Знам, че по принцип евтиното излиза скъпо, но за мен все още не е доказано, че тези добавки запушват всичко, каквото трябва и каквото не трябва.
Пък и човек, ако стигне до смяна на радиатор тогава не мисля че е кой знае каква философия да си прочисти и цялата охладителна система.
Истина е, че това е най-елементарния и мързеливия начин за оправяне, но американците са го казали: "Something beats nothing"
Лично мнение! Така ги разбирам аз нещата. RESPECT