защо е тази вражда?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ALiGaToR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ALiGaToR » Нед 25 сеп 2005 22:06

georgipass написа:
Митко_1 написа:Може да а ако има Варненци нека се обадят .Аз се занимавам с ремонти . Ако мога да им помогна 0887718009

Аз съм от Варна :wink:

И аз :!: :!:

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пон 26 сеп 2005 2:17

И аз съм за съвместна среща!

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 27 сеп 2005 13:17

Въпроса си за враждата ,мисля че е по уместно да го зададеш в този форум където си видял враждебни мнение по отношение на една или друга марка автомобил.В нашия форум аз не съм забелязал някой да се изказва враждебно/е може да има някоя лека закачка,но никога с тон на омраза към марката или хората които я предпочитат/ нито за рено,нито за която и да е друга марка и това си е едно от правилата за постване тук,което се спазва.Иначе си прав,че в другите форуми се пишат доста глупости по адрес специално на Фолксваген и най-вече за Голф/виж форума на Пежо/ и хората,които ги карат,но това си е въпрос на възпитание най-вече.Като искат да си избиват комплексите,форума явно е нелош отдушник,въпреки,че и разговор с психолог би им помогнал на такива хора.Що се отнася до качествата на различните марки автомобили ,който се интересува може да прочете в специализираната преса всякакви тестове и мнения относно плюсовете и минусите на всеки един автомобил,включително и в директни сравнения и да си направи извод сам за себе си,макар,че цените на даден автомобил на втора ръка са сами по себе си доста показателен тест за качествата на един автомобил.Напълно подкрепям Ваското1,че не трябва да се разводнява форума с мнения и съвети за други марки автомобили -който иска да пита нещо за друга марка да пише и чете в съответния форум.Аз лично не съм съгласен,само за да се харесаме на някой си да пишем хубави или каквито и да е неща за любимата му марка.Нямам нищо против никоя марка автомобили,но аз си имам Фолксвагени и се интересувам от тях,за другите марки в момента не ми пука изобщо дали се развалят,какво им се разваля ,колко вървят ,колко гният и кого са изпреварили и какво мислят собствениците им за Фолксвагените.Кой каквото иска и си харесва това да си купи и кара.Естествено няма проблеми да се пише за марки автомобили от Фолксваген груп,тъй като ползват общи възли и агрегати и съответно е възможно да имат подобни проблеми и сходни решения за тях .

Потребителски аватар
niki_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niki_vw » Вто 27 сеп 2005 19:06

Аве хора гледайте малко датите на тези теми преди да пишете това се е обсъждало преди повече от година :deal Screwy

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 27 сеп 2005 19:34

Щом не е заключена какво пречи да се обсъжда.Преди година си я видял ти и си я обсъждал ,сега съм я видял аз и други закъснели като мен и си я обсъждаме,изказваме си мненията.Щом се намира някой да кликне върху темата и да напише някой ред какво лошо има,нали затова е форума.Миналата година нямаше как да я прочета.Абе кво ти пука кой кога чете карай да върви :?

Потребителски аватар
dinki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinki » Пет 30 сеп 2005 15:06

Точно така а и от Рено нищт не става :twisted:

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пет 30 сеп 2005 15:19

Ей, няма никаква вражда ве, за какво става дума тука? :idea: