Тъмно синио Коррадо
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Тва синьото не е корадо дето го има...веселин написа:Не знам за корадото ама снощи след срещата в Дружба едно БМВ и по-точно неговият водач остана със доста сажди в белите дробове-нагоре от Дружба за Младост-може да е 60 к.с ,но е валиден ефекта на изненадата-а синьото Корадо го има на снимки из Форума-мноо добро- bowdown
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:24, променено общо 1 път.
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
По мой наблюдения при сток коли на 400 и на повече може би метра астрата е по-бърза.Вече ако колите са пипани,спред мен,всичко зависи от тунинга и кинтите които са наляти в колите.В един друг форум бях видял,че KILLER GTI който кара GOLF 3 GTI 16V с леки модове предизвиква такива астри,но той да каже имало ли е ластик и какъв е резултата.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:24, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Stranger
- Автомобил: Astra GSi V6
- Двигател: X30XE
- Контакти:
Всички коли с 2(3) врати могат да се нарекат купе!няма значение дали са хечбек или седан!Малко е тъпо че няма силна астра с 4 врати , но не мисля че е недостатък, все пак се водят спортни коли, а те обикновено са с 2 врати.
Кое върви повече, Астрата или голфа...има и силни голфове и слаби астри, според мен астрата върви повече.Голям недостатък специално при голф 2 е, че са му много къси скоростите.Когато аз включвам на 3-та той е вече на четвърта.И това при положение,че мойте са най късите възможни за ГСИ а неговите са от толедо, демек по дълги от гти-ковите
Кое върви повече, Астрата или голфа...има и силни голфове и слаби астри, според мен астрата върви повече.Голям недостатък специално при голф 2 е, че са му много къси скоростите.Когато аз включвам на 3-та той е вече на четвърта.И това при положение,че мойте са най късите възможни за ГСИ а неговите са от толедо, демек по дълги от гти-ковите
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”